|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Odpowiedni makijaż dla mnie , Pomocy
Chciałabym prosić o pomoc, za miesiąc czasu idę na wesele , gdzie będę świadkową no i jak wiadomo chciałabym ładnie wyglądać
Dlatego proszę doradzcie mi jaki będzie dla mnie odpowiedni makijaż, mam jasną karnację a będę miała sukienkę koloru różowego . Nie chcę blado wyglądać jak zawsze . Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
#2 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Odpowiedni makijaż dla mnie , Pomocy
bez fotki ani rusz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Zupełnie zapomniałam o fotce, przepraszam
Edytowane przez Barbii Czas edycji: 2011-06-08 o 19:15 |
|
|
|
|
#4 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
odpowiedz na pytania:
1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
makijaż makijażem,ale....żeby nie wyglądać blado jak zawsze/cytat/powinnaś rozjaśnić włoski ,fryzurka z grzyweczką/bo czoło wysokie/obowiązkowo henna na brwi i rzęsy.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
1.wolno i na różowo, opalenizna raczej przykurzona
2.Zielone,ciemna obwódka,brwi jasne bo mało ich i rzęsy tez jasne 3.Piegi szaro- brązowe chociaż już ich mniej 4.Cera jasna, rumienię się na różowo 5.Mam naturalny kolor włosów ciemny blond,a przebłyski złotawo - brązowe 6.Kolor ust różowy 7.Czuję się dobrze w błękicie, róż, brąz Wcześniej sądziłam że nie ładnie mi w ciemnych kolorach ale to nie prawda bo poprostu przyzwyczaiłam się do jasnych kolorów |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
1.wolno i na różowo, opalenizna raczej przykurzona
2.Zielone,ciemna obwódka,brwi jasne bo mało ich i rzęsy tez jasne 3.Piegi szaro- brązowe chociaż już ich mniej 4.Cera jasna, rumienię się na różowo 5.Mam naturalny kolor włosów ciemny blond,a przebłyski złotawo - brązowe 6.Kolor ust różowy 7.Czuję się dobrze w błękicie, róż, brąz Wcześniej sądziłam że nie ładnie mi w ciemnych kolorach ale to nie prawda bo poprostu przyzwyczaiłam się do jasnych kolorów |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
stres świadkowej jakiś czas temu przezywałam teraz przeżywam stres swojego ślubu ![]() rózowa sukienka na pewno dobrze pasuje do twojej urody ![]() czy miałaś kiedyś grzywkę?!myśle że ta fryzura, którą załącyłam, by ci pasowała ![]() a co do makijazu do sukienki najlepiej by było żeby pasował do całosci ![]() mósi być?: elegncki - bo pełnisz pewna funkcję, wieczorowwy, czyli błyszczący, - bo to w końcu wesele ciepły - bo masz raczej ciepłą karnacje (taka wiosenka jak dla mnie )Oto moje propozycje na niektórych zdjęciach moze nie być tego różu jaki ty planujesz miec, ale zaączyła m zdjecia ze względu na ormę i sposó malowania ![]() co ty na to Barbii?
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
duzo cienkich blond pasemek roznego koloru idac od zewn/góry/włosów i coraz rzedziej im dalej/ale po polsku napisalam.../
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Dlatego proszę doradzcie mi jaki będzie dla mnie odpowiedni makijaż, mam jasną karnację a będę miała sukienkę koloru różowego . Nie chcę blado wyglądać jak zawsze . Z góry dziękuję 

ewa

stres świadkowej jakiś czas temu przezywałam