|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Niebieski cień :)
Czy według Was niebieski cień pasuje do niebieskich oczu i czy nie jest taki jakiś... obciachowy na codzień? Przeczytałam tak kiedyś na wizażu. Ale mi się wydaje że fajnie wygląda na moich oczach, więc nie wiem czy malować czy nie...
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Niebieski cień :)
sluchaj ja tez kiedys slyszalam ze dziewczyny o niebieskich oczach nie powinny malowac sie tym cieniem ale ... po roku wkoncu sie odwazylam i wyglada slicznie . fakt ze nie wale go duzo tylko tak delikatnie a takze czasem mieszam z innymi kolorami teraz juz nie wierze jak ktos mowi ze nie wolno !! moim zdaniem oko jest podkreslone
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
a niby dlaczego nie? jesli tylko Tobie sie podoba to ja nie widze problemu
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
hehe milo
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja nie jestem za malowaniem niebieskich ocząt niebieskim cieniem, to przytłumia kolor tęczówki... Stanowczo byłabym za kontrastami w stylu fiolet, róż
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.