|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuję porady-Co zmienić i poprawić?
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: A co u mnie zmienić i poprawić?
Up up ..Nikt mi nie doradzi?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Re: Co zmienić i poprawić?
według mnie pasowałby by do Ciebie jakiś ciemniejszy odcień brązu jezeli chodzi o włoski. a ściećie to cos jak na zdjeciu ktore zalaczam i kolor tez taki ale ja nie ejstem wizazytką to tylko moje skromne zdanie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: Potrzebuję porady-Co zmienić i poprawić?
Ja bym cię widziała z bardziej urozmaiconym kolorem włosów --> takim jak Jessica ze zdjęcia
Pasują do ciebie wszelkiego rodzaju świetliste makijaże, podkreśl też bardziej oczy, żeby twarz była bardziej wyrazista
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Podobają mi się tak mocno podkreślone oczy jak na ostatnim zdjęciu, raz nawet spróbowałam zrobić sobie taki makijaż..
Hmm właśnie myślałam o jakiś ciemnych pasemkach w kolorze ciepłego brązu właśnie jak na 1 fotce od Amor
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
wyszperalam kilka fotek w zbiorze... poniewaz masz brazowe oczka( o jakich ja zawsze snilam..) mozesz sobie pozwolic na brazowe wloski(rowniez o nich snie!) prosze
jesli potrzebujesz wiecej fotek-inspiracji, z checia dorzuce |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
moze jeszcze kilka?;-)
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
witaj! wiec ja Cie widze z grzyweczka! moze jak na pierwszym zdjeciu od amor, a kolorek to jak ma na zdjeciu jessica simpson.ostatnie zdjecie od Anki!mam nadzieje ze cos pomoglam. pozdrawiam....
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Wg mnie jesteś śliczną dziewczyną i nie musisz nic za bardzo zmieniać, chociaż wiem, że czasem budzą sie w nas kobietach takie duszki, które namawiają do zmian. A więc jeśli chodzi o włosy to tak możesz mieć pasemka lub ich nie mieć wybór zależy tylko i wyłącznie od Ciebie dlatego, że pasuje Ci każda opcja (oczywiście to tylko moje zdanie). A fryzurka? Hm, widziałabym Cię w pocieniowanych włoskach, jak wiele to zależy oczywiście od Ciebie, no może tylko ukośną grzyweczkę bym dodała. Aha i tak na koniec dodam, że ja na Twoim miejscu zapuściłabym brewki, żeby wyglądać bardziej naturalnie. Pozdrawiam papa
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny juz Ci bardzo duzo doradzily, wiec ja nie bede
w kazdym razie nie sugeruj sie nigdy sugesiami dla "LATA" bo latem nie jestes w 100% ( masz cieply odcien skory, wlosow i przede wszystkim brazowe oczy ) pozdrawiam i zycze udanej metamorfozy
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wszystkie rady i propozycje
P.S Katarzynko brewki to ja już niestety mam takie liche i jasne (z natury mam włosy ciemny blond, a kiedyś wręcz b.jasny blond Może dysponujecie jakimiś fotkami z grzywka na bok? Byłabym bardzo wdzięczna Jeszcze raz dziękuję
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A moim zdaniem jestes sliczna sama w sobie i jedynie pomyslalabym nad ta pierwsza probozycja ciecia- z grzywka!
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
jak juz pisalam wczesniej super jest fryzurka pierwsza od amor i baleyage z jessicas simpson.ale podaje jeszcze dwie propozycje ciecia! pozdrawiam...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje Lilu
Pozdrawiam
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Rossi
A nie zastanawia Cię to czy taka grzywka nie będzie zbytnio kontrastowac? tzn . ja się nad tym zastanawialam , mam wprawdzie wlosy do pasa. ale to nie ma znaczenia bo i moje i Twoje nie spadaja samoistnie na przód (na biust itp)tak jak u tej dziewczyny na drugim zdjeciu od lilu. Nie uwazasz ze to mzoe byc kontrast zbyt wielki ? bo wlasnie mnie to bardzo ciekawi ... i wlasnie dlatego sie boje dac tą grzywkę do ścięcia |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Amor jak fajnie wycieniuje fryzjerka włoski na całej długości to myślę, że nie będzie kontrastu
co to za fryzjer żadnego doradztwa już nie mówiąc o profesjonaliźmie!!Obecnie mam obcięte tak do czubka (taki trójkąt), kiedyś miałam już grzywkę-strasznie mnie denerwowała bo musiałam ją modelować a szło mi to okropnie na dodatek bardzo powoli mi rosną włosy dlatego tak mi żal je powycinać ale co tam raz się żyje Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

w kazdym razie nie sugeruj sie nigdy sugesiami dla "LATA"

co to za fryzjer żadnego doradztwa już nie mówiąc o profesjonaliźmie!!