|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Problem ze spódnicami...
Hej
![]() Bardzo chciałabym od czasu do czasu założyć dżinsową spódniczkę, ale mam z nimi problem. Nie wiem za bardzo jak to określić, po prostu "podchodzą" mi do góry i muszę ciągle je do dołu obciagać. Mam dość spore wcięcie a talii, szerokie biodra, chociaż ogólnie jestem szczupła. Mam 174 cm wzrostu. Może rozwiązaniem byłaby biodrówka albo spódnica bez dodatku streczu? A i jakbyście mogły wkleić fotki dżisnowych, krótszych (ale nie za bardzo, bo w takic źle się czuję) spódniczek będę baardzo wdzięczna ![]() Mam nadzieję, że nie tylko ja mam taki problem ![]() ![]() Z góry wielkie dzięki i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem ze spódnicami...
![]() ![]() Poza tym polecam Ci spódnice, które właśnie są wysokie u góry, zapinane na wysokości pępka. Wtedy nie ściągają się, świetnie podkreślają talię i pośladki. A ostatnio kupiłam sobie sztruksową spódnicę rozszerzaną na dole, ze streczem. Jest obcisła u góry i nie ściąga się właśnie dzięki temu że jest ze streczem, bo ja ją po prostu zapinam na biodrach i mam spokój. Podsumowując - z takich codziennych spódnic - polecam biodrówki (dotyczy to też skórzanych) a z eleganckich zapinane wysoko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mi nie dosc ze podchodza do gory to jeszcze czasem potrafia obrocic sie o 180 stopni
![]() kupilam biodrowke, ale jak nie ubiore rajstop to sie nie utrzyma tak jak ma byc (moze mam za sliska skore? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Nie straszcie mnie!! Ja też mam 174 wzrostu, wąską talię (o moich problemach pisałam w wątku z odstającym tyłem spodni) i właśnie zamierzam kupić spódnice jeansową, którą pokochałam od pierwszego spojrzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.