|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Podnoszenie Brwi??
witam
![]() chciałabym sie dowiedziec czy istanieje mozliwosc podnoszenia brwi i ile to by kosztowalo?slyszalam o czyms takim,ale pewnosci nie mam:P no i czy da sie skorygowac opadajace zewnetrzne kaciki oczu?? bardzo prosze o odpowiedz pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Podnoszenie Brwi??
W zależności od rodzaju zabiegu, który należy wykonać (od zabiegu lokalnego, przez skroniowe podniesienie brwi, lifting skroniowy i lifting czoła) koszt zabiegu wynosi od 2500 do 7000 złotych.
Korekcja ustawienia zewnętrznych kącików oczu jest również możliwa do wykonania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Podobo jest taki zabieg- enzymatyczny lifting czoła.
Tez bym była takim zainteresowana, bo przez to,że mam takie opadnięte brwi, to wyglądam na smutną, no i nie ma miejsca na umalowanie powieki ![]() NO ale ceny są powalające. Mimo wszystko, gdzie można zrobic taki zabieg? Jest taka klinika we Wrocławiu? pozdrawiam ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam szanowny Panie Doktorze!Ja rowniez mam opadajace brwi i powieki,do tego zmarszczki pod oczami,na czole oraz duzy nos.Prosze powiedziec czy mozna polaczyc lifting czolowo-skroniowy z op.dolnych powiek oraz kostno-chrzastkowego nosa?Chciala bym rowniez zapytac ile kosztuje taka operacja u jak dlugo trwa?
Dziekuje i pozdrawiam Natalia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Pytanie przesłała mi Pani również na skrzynkę e-mail. Odpowiedź wysłałem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziekuje!-otrzymalam e-maila.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
To może podzielisz się informacjami od pana doktora?
pozdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Aniu!Nie mozna polaczyc tych trzech zabiegow(nos+powieki+lift ing).Na razie szykuje sie na nosek,bo mi najbardziej przeszkadza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.