|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Znawczynie- ja też liczę na waszą pomoc!:)
Nie myślałam, że kiedyś tutaj napiszę, ale nadszedł widocznie odpowiedni czas;-)
Problem mam banalny. Wybieram się do fryzjera (dlatego, że po prostu MUSZĘ coś zmienić), ale sama dokładnie nie wiem, czego wymagać. Zapuszczam włosy i nie chciałabym teraz tego zaprzepaścić, tyle, że czasem po prostu nie umiem z nimi wytrzymać. Zazwyczaj są proste i przez to, chociaż mam ich sporo, smętnie zwisają wzdłuż twarzy. Nie podoba mi się to, ale niestety natura nie obdarzyła mnie loczkami:< czasem jedynie same się trochę pofalują, jednak na to nie ma co liczyć. Chcę mieć taką fryzurkę, która nada moim włoskom lekkości tak, żeby nie opadały pod własnym ciężarem. Koloru nie chcę zmieniać, bo wiem jakie są konsekwencje farbowania ![]() Mam szczupłą buzię i wciąż ktoś mi powtarza, że jest taka mizerna jakbym się odchudzała czy coś. Chcialabym ją trochę odsłonić tak, żeby długie, ciężkie włosy jej nie zakrywały (jak to ma miejsce teraz). Dodam, że bardzo lubię je nosić rozpuszczone, właśnie ze względu na tą 'małą buzię'. Zdjęcia są troche dziwne, ale to dlatego że mam bardzo mało swoich fotek i ciężko było mi coś wybrać. Teraz są dłuższe, sięgają połowy pasa. Może któraś z was miała podobny problem i go rozwiązała jakimś ciekawym cieniowaniem? Będę ucieszona z każdej rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Znawczynie- ja też liczę na waszą pomoc!:)
Może takie wycieniowanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może któraś z tych fryzurek Ci się spodoba:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.