|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Projektor dla dzieckaSzukałam w lupce, ale same rzutniki mi się wyświetlały
![]() Więc pytam Was drogie panie, bo chcemy chrześnicy kupić projektor do łóżeczka. Nie wiem co jest teraz na czasie? Może mi podpowiecie jaką markę najlepiej wybrać? Chcę zapłacić adekwatnie do jakości, więc nie musi być najtańszy który rozwali się po miesiącu :p i najlepiej jak będzie mieć melodyjki ![]() ![]() liczę na Was bo za dwa tygodnie chrzciny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Projektor dla dziecka
A chcecie kupić karuzelkę z projektorem, czy sam projektor?
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Właśnie - pytanie czy chcesz karuzelkę z projekcjami (masz wtedy też muzyczkę do tego) czy stojącą "lampkę" - projektor?
Ja mam dla córki Projektor Gwiazdek Chicco i jesteśmy bardzo zadowolone. Zdecydowałam się na taki, bo po 1. bardzo mi się podoba taki delikatny, pastelowy design, a po 2. ma bardzo przyjemne melodie (muzyka klasyczna, odgłosy natury) i delikatne kolorowe światło. Te kolory zmieniają się powoli, przechodzą z jednego w drugi, więc nie jest to "męczące" nawet dla małych dzieci ![]() Moja córka dzięki temu zasypia w parę minut ![]() ![]() Dla mnie rewelacja ![]() ![]() Edytowane przez Pam123 Czas edycji: 2016-03-17 o 13:54 Powód: niedokońcone zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Masz jeszcze zdjęcie jak świeci - bo to w sumie ważniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.