|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ubezpieczenia turystyczne
Kochani trwają wakacje więc na pewno podróżujecie.
Podróżujecie z biurami czy na własną rękę? Czytacie dokumenty dot. ubepzieczeń? Jaki ubezpieczyciel ubezpiecza? Na jaką kwotę? Co wchodzi w jego skład? Rozszerzacie ubezpieczenie? Co jest dla Was wazne [rzy wyborze ubezpieczenia Co myślicie o ERV? Znacie firmę? Wyjazdy poza kraje Unii Europejskiej nie są objęte ochroną EKUZ, w razie wypadku lub zachorowania koszty leczenia, rehabilitacji i sprowadzenia pacjenta do Polski pokrywa poszkodowany lub pracodawca w przypadku podróży służbowej. Zgodnie z obowiązującym stanem prawnym, w razie zachrowania podczas podróży służbowej pracownikowi przysługuje zwrot udokumentowanych kosztów leczenia za granicą oraz leków. Zwrot kosztów następuje ze środków pracodawcy. Ubepzieczenie ERV sprawia, że nie musicie martwic się o koszty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: ubezpieczenia turystyczne
Pewnie bierzesz udział w nowym projekcie trnd, który ma na celu rozpropagowanie ERV?
Ja o tym wcześniej nie słyszałam, wyjeżdżam na własną rękę i zazwyczaj ubezpieczam się przez internet- ale w innym towarzystwie ubezp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Fakt ERV ma dużo atutów jakich inni ubezp nie maja np. ochrona do 32 tygodnia ciąży czy brak udziału własnego w kosztach leczenia. Zakup ubezpieczenia podróży z ERV daje gwarancję spokojnego podróżowania i wypoczynku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Tak ERV ma bardzo szeroką ofertę a czy ktoś już z Was korzystał z tego ubezpieczenia?
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Tej zimy wybieramy sie z przyjaciolka na egzotyczne wakacje, tak dluuugo wyczekiwane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
polecałbym skontaktować się z ubezpieczycielem i go zapytać. Co firma to inne warianty ubezpieczenia. Ja zawsze wykupuję ubezpieczenie turystyczne w tej firmie ubezpieczeniowej xxx I za każdym razem jest zadowolony bo spełnia moje wymagania.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2016-02-04 o 12:38 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oprocz tego mam jeszcze złoty pakiet w polisie nurkowej DAN, ktora w zasadzie pokrywa wszystko jak sie dobrze uzasadni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Już to ogarnęłyśmy z tydzień temu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.