|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
KWC zgłoszenia pytanie :) userid oraz mail? czy userid lub mail
mam pytanie, bo pobawiłam się troche w zgłoszenia kosmetyków które mam za nie sa zgłoszone do KWC i tu pojawia się moje pytanie
mianowicie w trakcie zgłaszania kosmetyku pojawia się Ważne: Przy sugerowaniu nowego produktu, podawaj maila, na którego zostało zarejestrowane Twoje konto na wizaz.pl oraz nazwę użytkownika. Zgłoszenia anonimowe - bez userid lub maila - nie są przyjmowane! i stad moje pytanie, bo zgłosiłam produkty podając moją nazwę użytkownika, bez maila raz jest napisane "oraz" a już poniżej "lub" i nie wiem czy sugerowane przezemnie produkty bedą zatwierdzone ![]() jakby mozna to uściślić i poprawic tam ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWC zgłoszenia pytanie :) userid oraz mail? czy userid lub mail
Cytat:
![]() Przy zgłaszaniu produktu konieczne! jest podawanie maila oraz nazwy użytkownika. Jeżeli ktoś nie podał nazwy usera, lub adresu mailowego jego zgłoszenie nie zostanie zatwierdzone. Wszystko się zgadza ![]() Informacja ta jest oczywista, ponieważ ktoś mógłby podać się za "bluegirl" nie znając jej maila wcale (w profilu adresu mailowego nie sprawdzisz) i zgłosić jakiś produkt do KWC. Później byłyby zażalenia: "a ja nie zgłaszałam tego kosmetyku, a jako zgłaszająca osoba widnieję właśnie ja" itp. Nie chcemy takich przypadków kiedy zbanowany użytkownik, który praw użytkownika jest całkowicie pozbawiony, więc i sugerowania produktu również, bawił się w ten sposób. Kolejna sprawa- osoba podaje mail, a nicka brak i co wtedy? Musimy tracić masę czasu, żeby dojść do tego kim jest anonim zgłaszający dany produkt. Już wystarczająco się z Magunią nawysyłamy maili, na które odpowiedzi są często (niestety) mało przyjemne. Na szczęście są wizażanki, które dostosowują się do mailowych próśb o używanie polskich znaków, bo poprawianie ich trwa wieki, nie zgłaszanie Avonu jeśli zdjęcia na czeskiej stronie brak (czeska strona jest miesiąc do przodu z katalogami), bo zgłoszenia będą wisiały kilka tygodni w poczekalni, nie wpisywania składów capsem itd. ![]() Jeżeli nie podałaś, któregoś z wymaganych namiarów, to całkiem prawdopodobne, że zgłoszenia już wyfrunęły. Sprawdzę to później. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWC zgłoszenia pytanie :) userid oraz mail? czy userid lub mail
uu to niestety ja nie napisałam w dwóch pierwszych maila, a zgłaszałam puder i podkład L'Oreala
jeśli możnaby je jednak zgłosić ![]() zasugerowałam sie tym słowem lub więc sobie pomyślałam że jedno z dwóch, na zasadzie to lub to trzeba podać jakby mozna nie wywalac tych moich zgłoszeń, a ja podam tu albo na PW mój mail ![]() najwyżej będe zgłaszać raz jeszcze
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.