|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Pakowanie prezentu...
Dziewczyny pomóżcie! Kupiłam siostrze prezent na mikołaja pokaźnych rozmiarów, a teraz mam problem z zapakowaniem go...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pakowanie prezentu...
Opakowanie bardzo zależy do tego co jest opakowywane, może napisz coś wiecej o tym prezencie...
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Myślałam, że obędzie się bez tego, bo mogła by tu wejść i przeczytać (zna mój nick i często tu zagląda), no ale... jest to "Szybki kurs słownictwa hispańskiego". Może podam tez wymiary: 28cm/21cm/5cm... nie mieści się nawet do pudełka po butach, a chciałabym "czegoś więcej" niż zwykłego papieru do pakowania czy torebki... Jak macie jakies pomysly to piszcie, bardzo Was proszę!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
W Sephorze podobnej wielkości pudełka były kiedyś pakowane w kolorową bibułkę a na to warstwa celofanu - całos wygladała bardzo elegancko. Na wesoło - może wielki karton oklejony taśmą do pakowania a kurs obsypany grubą warstwą styropianu? Może schowaj (owinięty w zwykły papier) prezent gdzieś w domu i daj jej list ze wskazówkami jak go odnaleźć?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Całkiem dobry pomysł z tym stropianem, tym bardziej, że moja siostra raczej zwraca uwagę na sposób zapakowania prezentu i powinno jej się to spodobac. Dzięki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to może żeby się nie dowiedziała co to, to edytuj wiadomość i wstaw tylko że to 'pudełko o wymiarach takich a takich'
![]() ja bym tez zapakowała w duuuuże pudło /po telewizorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.