|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Colorstay Stay Natural Makeup + pytanko....
Nie wiem czy wiecie, drogie wizażanki, ale cena tego specyfiku staniała... i to sporo, w Galerii Centrum kosztuje teraz 58 zł. Ponoć uznali, że skoro jest to mniejsza pojemność niż Colorstay, to i powinno być tańsze... I tu ciekawostka: pani w GC mi powiedziała, że Colorstay Stay Natural Makeup i ten stary Colorstay to jest dokładnie to samo - różnią się tylko opakowaniem... Prawda, że to nieprawda....?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Colorstay Stay Natural Makeup ->NOWA CENA
Właśnie zauważyłam, że w sklepiku estyl.pl jest cena Colorstay Natural 58, czyli taka, jak w sklepach... rynkowa jest tam zamieszcona stara-77 zł.
Może powinnam to zamieścić na technicznym...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Ale jesteście wnikliwe laseczki Ale to super. Jeśli zauważycie jakieś nieścisłości to proszę piszcie na forum lub na maila sklepu.
![]() Już wyjaśniam. Cena rynkowa tego podkadu jest ciągle 77 PLN. Tylko niektóre sklepy i w tym my, możemy dać tę niższą. Ale jest to tylko oferta do wyczerpania zapasów. Natomiast nieprawdą jest, że to te same produkty. Różnią się odrobninę kolorem, kryciem ( ten natural-trochę mniej kryje) i trwałością. Colorstay stary jest trwalszy. Pozdrawiam serdecznie AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a u mnie w poznaniu colorstay stay natural makeup jest za ok.90zl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
nikt mi nie pomoze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.