![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
film polecam :)a rzadko co mi sie podoba ;)
Plan Lotu z Jodie Foster ,polecam ,film ciekawy,trzyma w napięciu,ciekawy fabuła,zawiodłam sie w ostatnich 10 minutach ze wzgledu na amerykanskie zakonczenie.
ale ogólnie calkiem przyjemny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: film polecam :)a rzadko co mi sie podoba ;)
Naprawde ciekwe?Ja chcialm isc ale przyjciolka powiedzikala mi ze byl tak nudny ze zasnela n nim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
moje upodobania hmm nie lubie filmów akcji takich przesadzonych tylko strzelanie ,mordobicie itp a sensu żadnego,
nie lubie sf lubie filmy thilery, zmuszajace do kombinowania ,myslenia,dramaty ,na faktyach. plan lotu był fajny bo akcja dziala sie na pokladzie samolotu,bylo mało bohaterów pomimo ze samolot mial 400 pasażerów ,niby sami wiarygodni a tu klops ![]() nie mówie ze nalezal do super filmów ale w dobie robotów i sf ten byl calkiem ludzki ![]() nie załowałbym pojsc na niego do kina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Byłam na tym filmie w niedzielę - rzeczywiście niezły. Może lekko przekombinowany, ale na pewno warty obejrzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki za odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
no a według mnie...
najgorszy nie był, ale ... najlepszy także nie myślę, ze wystarczy obejrzec go w domowym zaciszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem kiepski. Fabuła się nie klei, akcja też nie trzyma w napięciu. No i to zakończenie - takie hamerykańskie, bleee. Małżon mało nie zasnął na nim a ja też twierdzę że nic specjalnego. Jak dla mnie szkoda kasy na ten film w kinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
foster gra super ale to zakończenie - smiałam się jak głupia ... kompletny amerykański idiotyzm. zepsuli całkiem fajny film
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Film polecam! Kazdy jednak niech sam oceni
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
kurcze,a ja mam takochote zapytac o to zakończenie
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziwnie sie czułam na tym filmie, bo dotarlo do mnie że tak dobrze znam schematy amerykańskich filmów, że mozna było 50 % rzeczy przewidzieć I faktycznie zgadywałam kolejne sceny
![]() A zakończenie: mina drwiny na twarzy Achh American Hero ![]() ![]() Jedyne co mi sie podobało to szybka akcja w ciagu ostatnich 30 minut. I jeszcze jedna kąsliwa uwaga: nie lubie jak film jest streszczony w "reklamówkach" filmu. A tym razem faktycznie do tej streszczenia nie daloby sie dodac nic więcej ![]() Nie dziwie sie ze stuardessy bojkotowały ten film, bo pokazuje ich w złym świetle. A Jodie Foster i tak uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
prawda jest taka, ze do każdego filmu mogłaby przyczepić się jakaś grupa zawodowa!!!! film to film, fikcja!!! więc po co te całe afery |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
niestety prawie zasnelam na tym filmie.. moze dlatego , ze byl to ostatni seana a moze poprostu wartka akcja
![]() i do tego przez pol filmu zblizenia twarzy Jodie Foster..ile mozna... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
doczepiając się do wątku chciałabym gorąco polecic wam filmik 'Osaczony' z Bruce'm Willisem. MEGACZADOWY!!! przez cały film drżałam w napięciu, a na koniec ryczałam jak bóbr.polecam
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
chociaz , z ostatnio ogladanych przeze mnie zdecydowanie na I miejscu stawiam: "KRÓLESTWO NIEBIESKIE"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a mi sie nie podobaly oba filmy, ani Plan lotu, ani Królestwo niebieskie. chociaz, zeby być sprawiedliwa, Plan jest lepszy. na Królestwie wynudzilam sie setnie, i usmiałam sie setnie - zwłaszcza z watku z siostrą króla, hahaha, jakie to wszystko było PATETYCZNE!! a Plan był zbyt monotonny, w każdym razie według mnie. Z ostatnio oglądanych podobał mi sie Batman-poczatek (chociaż był troche przewidywalny), Szeregowiec Dolot (fajna bajka, mozna sie posmiac), Sin City (brutalny, ale ciekawy, i technicznie ciekawie zrobiony). Z wcześniejszych filmów całkiem ciekawe były: Siła strachu (Hide and Seek), Zemsta Sithów, Efekt motyla, Rekrut. A tak w ogóle to ja kochać Kevin Spacey, no i Lancelot w King Arthur też jest niczego sobie
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a ja polecam Zycie za zycie z Kevinem Specay i Azyl z Jodie Foster
btw plan lotu byl moj brat jemu tez sie podobal a mamy raczej dobra gusta filmowe |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
no, codo"królestwa niebieskiego" - to bede obstawac przy swoim, bo uwielbiem starozytnosc i uwielbiam sredniowiecze!!!!
ale o gustach sie nie dyskutuje ( mnie batman i zemsta, to w ogóle sie nie podobały) ![]() ![]() efekt motyla - very ok aviator - tragedia jak przypomne sobie wiecej -napisze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
once again - o gustach sie nie dyskutuje
jednemu podoba sie to innemu tamto poto jest forum, by sie podzielic spostrzezeniami ale stwierdzenia "gusta mamy dobre" - cóż... to tak, jakbys komuś zarzucała, ze ma złe, a to już w dobrym tonie z ewnością nie jest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jednemu podoba sie to innemu tamto poto jest forum, by sie podzielic spostrzezeniami ale stwierdzenia "gusta mamy dobre" - cóż... to tak, jakbys komuś zarzucała, ze ma złe, a to już w dobrym tonie z ewnością nie jest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
A słyszałam reklamówkę tego filmu- fajny mówicie??? Jutro wypytam kinomaniaczkę kumpelę- bo ona żadnego filmu nie przepuści- jeszcze tak rozreklamowanego- hehehhehe
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Polecam Wam film pt " Wyspa " ( The Island )- nie lubie filmów fatnastycznych ale ten wyątkowo przypadł mi do gustu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez polecam Wyspe i Plan Lotu, a najbardziej Gnijaca panne mloda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Popieram. Gnijącą Pannę Młodą Tima Burtona też z całego serca polecam. Jak komuś podobało się Miasteczko Halloween (The Nightmare Before Christmas) to ten film też na pewno go zachwyci
![]() ![]() Za to kompletnie nie polecam House of Wax -beznadzieja- kilka fajnych scen ale nic poza tym. Myślałam że usnę... Częściej się tam śmiałam niż bałam ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się że warto obejrzec Plan lotu, polecam
![]()
![]() |
#29 |
🦄
|
Mnie średnio się podobał. Po zwiastunach spodziewałam się czegoś mocniejszego. Ogólnie nienajgorszy, ale jak ktoś już przeczyta recenzje, oglądnie zwiastuny to wie mniej więcej, o co chodzi i film staje się mniej ciekawy. Rzewny, przesadzony "happy end"... Nie jest najgorszy, ale nie wiem, czy wart pieniędzy na bilet.
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
![]()
Plan Lotu - fajny film
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.