|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
korekta blizny
Panie doktorze,mam od 6 lat pionową bliznę po cesarce.Czy gdybym się poddała plastycznemu wycięciu jej,to jakiego efektu końcowego mogę się spodziewać? Czy blizna po wycięciu będzie cieniutka i mało widoczna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: korekta blizny
Efekt zabiegu zależy od przyczyn obecnego wygladu blizny, z którego nie jest pani zadowolona. jezeli przyczyna jest technika zeszycia to może pani liczyć na znaczna poprawę wyglądu. Natomiast jeżeli jest to rezultat Pani tendencji do gojenia sie blizn to poprawa nie będzie tak spektakularna. W niektórych przypadkach nie warto korygować blizny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: korekta blizny
ja tez mam blizne tyle ze nie po cesarce ale po operacje serca.moja mama tez kiedys chciala mnie poddac plastyce bo jej w przeciwienstwie do mnie ta blizna sie nie podobala. lekarz powiedzial ze zabieg ewentualnego wyciacia to nic innego jak z bliznowca zrobienie "nitki" wiec tak czy siak bedziesz mialam blizne tyle ze tyciusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.