|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Studio Grażyna / Co się dzieje z panią Grażynką???
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą uczesania, ale mam z tym spory problem , mam słabe, nie układające się włosy i nie zbyt miłe wspomienia dotyczące fryzjerów. Chciałam sie poradzić p. Grażynki, ale od dłuzszego czasu jest chyba nieuchwytna na forum. Czy ktos może wie coś na ten temat???? Czytałam na forum, że bardzo jest polecany Salon Fryzjerski Grażyna, czy zatem jeżeli bym się zdecydowała musi to byc tylko i wyłącznie pani Grażynka, czy może ktoś inny???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Studio Grażyna / Co się dzieje z panią Grażynką???
Hej!Byłam wczoraj na balejażu w salonie Grażyna i z tego co "podsłuchałam" to Pani Grażynka jest teraz w Niemczech (do stycznia), ponieważ otworzyła tam swoj salon (w czwartek było otwarcie).Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tak jak pisze Agusiaczek, Gaga jest w Niemczech i nawet na GG nie umiem jej dorwać. A szkoda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
O ja tez mam zle wspomnienia z fryzjerami i rowniez sie zastanawialam nad wyprawa do tego salonu aby oddac swoj lepek w rece Pani Grazynki. Mieszkam jakies 40 km od Gliwic wiec nie jest tak zle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Pani Grażyna nie ma w Niemczech dostępu do netu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, jesli orientujecie się ile u Pani Grażyny kosztuje podcięcie włosów + blond pasemka na półdługich włosach to proszę napiszcie
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Cennik damski
strzyżenie (komplet) 35-55 zł trwała kwaśna i ziołowa (komplet) 100-130 zł farbowanie (komplet) 95-125 zł balejaże (komplet) 95-130 zł koki 45-60 zł kok artystyczny 75-95 zł masaż skóry głowy (rozgrzewający i leczniczy) 25-30 zł tyle ze stronki pani Grażynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.