|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dobry moment na wyznanie "podobasz mi się" - no właśnie kiedy?
Zacznę może od tego, że nigdy nie miałam chłopaka. Jak na razie uważam, że jestem w takim wieku, że nie ma jeszcze powodu do dramatyzowania. Ale i tak czasem zastanawiam się, czy nie popełniam czasem błędów, które odwlekają stworzenie pierwszego związku w czasie. Jedną z takich spraw która budzi moje wątpliwości jest moment na wyznanie osobie, która mi się podoba swoich uczuć. Jestem z natury osobą dość nieśmiałą. Ciężko jest mi wyobrazić sobie sytuację, że wyznaję tak ni z gruszki ni z pietruszki koledze, który mi się podoba i z którym nic ponad koleżeńskie relacje mnie nie łączy, że czuję do niego coś więcej. Zawsze uważałam, że będę w stanie zrobić to dopiero wtedy, gdy będę mieć poczucie, że druga strona też może czuć coś do mnie. Tylko jak na razie wychodziło z tego tyle, że faceci którzy mi się podobali nigdy nie dowiadywali się o tym, a nasza znajomość albo rozpadała się z czasem, albo nadal pozostawała tylko koleżeńska. Stąd też moje pytanie - w którym momencie wam najczęściej zdarzało się wyznawać swoje uczucia osobie, która wam się podobała? Czy miałyście wtedy poczucie, że ona też może coś do was czuć czy po prostu wychodziłyście z założenia "będzie co ma być"?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dobry moment na wyznanie "podobasz mi się" - no właśnie kiedy?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ctrl alt delete
|
Cytat:
Jak napisała wizażanka wyżej - zainteresowanie sie zwykle okazuje, a nie wyznaje
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Najpierw sie spotkac, porozmawiac, jezeli wsio idzie w dobrym kierunku i z jego strony, to warto wyklarowac sytuacje wlasnie oznajmiajac,ze sie chlop podoba, wtedy sie dowiadujesz o wzajemnosci.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Skojarzyło mi się - to wyznawanie, ot tak, że ktoś mi się podoba z reklamą zupek tzw. chińskich... Z taką blondynką, która podrywa barmana
![]() "Tak, Podobasz mi się, nie tak bardzo, jak myślisz, tak masz zamówić taksówkę, tak - ja zapłacę, nie nie interesuje mnie sport, tak jedziemy do Ciebie, nie nie przeszkadza mi bałagan..." ![]() Tak, to nie działa. Podobnie z tym, że utarło się - że trzeba pytać: Będziesz ze mną chodzić?Jak ludziom ze sobą jest dobrze, to po prostu się dzieje - naturalnie.
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
IMHO ludzie to idioci. Każde inne zwierze bierze się do roboty. Tylko ludzie nie, bo koniecznie trzeba rozmawiać.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej jezeli sie ma jasne sytuacje, bo pozniej wokol pelno "kwiotkow", ze ona mysli, ze sa "w zwiazku", a on ,ze ledwo sie "spotykaja od czasu do czasu, bo milo".
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
To się raczej czuje,niż wyznaje. Ale jeśli już jesteśmy w temacie,to myślę że takie rzeczy powinno się mówić na początku. Sama tak miałam,że chłopak powiedział mi wprost ,,podobasz mi się" i dał do zrozumienia,że nie chce,żeby to była zwyczajna znajomość. I zrobił to jakoś na początku,nie pamiętam dokładnie po ilu rozmowach,ale wiem że dosyć szybko.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.