|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
moje hobby zamienic w prace?
witam Was
![]() chcialabym Was spytac o zalozenie swojej wlasnej dzialalosci. Otoz moje hobby to suknie slubne, uwielbiam to. Od jakiegos czasu mysle zeby to hobby zamienic w prace. Czy ktoras z Was zalozyla swoj wlasny salon? jakie macie wrazenia?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
papieroffka
|
Dot.: moje hobby zamienic w prace?
to co stoi na przeszkodzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Trzeba realizować swoje marzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
znajoma na salon i nie narzeka, to dobry biznes tylko liczy się miejsce czy ma duzo mieszkańców i czy jest duża konkurencja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kolezanka wlasnie pytała o to czy ktoras z Wizazanek spełniła swoje marzenie takie jak ona. Dobrze rozumiem Cie Gosia?
Ja salonu nie mam, ale mam kolezanke taka jak Ty ktora chce ale sie waha. Takze rozumiem Twoje obawy. Ale niestety nic nie doradze :-( Mysle ze musisz sie dowiedzieć czy w swoim miescie jest jakis lokal do wynajęcia. No i tez wkład własny jest ważny. Albo jakas dotacja moze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Kwestia czy jest się ryzykantką. Własny biznes róznie wychodzi. Ja lubie biegać bardzo. Do tego stopnia że pko Białystok Półmaraton będzie zaliczony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja również myślałam o własnym salonie,tylko ciężko się przebić na rynku,szczególnie gdy w mieście jest juz kilka dobrych salonów a Twój dopiero się rozkręca. Dotacje dużo pomagaja,ale i nie jest łatwo je dostać.
Edytowane przez sweet205 Czas edycji: 2016-02-13 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.