|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co o tym sądzić?
A więc piszę z pewnym chłopakiem, dość często piszemy i chociaż nie znamy sie długo.. to wydaje mi sie że już znalezlismy wspolny jezyk i w wielu kwestiach sie zgadzamy. Nie wiem czy zartobliwie czy nie pisze do mnie misiu itd. zaczal mi sie kiedys zalic i opowiadac historie z jego zycia.. powiedzial ze nie ma z kim tak pogadac tylko ze mna oprocz rodziny. Jest cholernie wrazliwy, skromny, ale jest w nim cos urzekajacego.. czasami w zartach powie na mojego tate tesc.. nie wiem co o tym sadzic kurde. robi mi kompletny metlik w glowie. Raz pisalismy ciagle, kazdego dnia, potem bylo chwile przerwy.. pytal sie mnie tez czy jestem dziewica.. i tak znamy sie w swiecie realnym nie internetowym haha
Edytowane przez dirtyy1 Czas edycji: 2016-02-02 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co o tym sądzić?
Ale jakie jest pytanie?
Jeśli między wami iskrzy, to chyba nie ma problemu, prawda?
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Co On sobie mysli
A więc piszę z pewnym chłopakiem, dość często piszemy i chociaż nie znamy sie długo.. to wydaje mi sie że już znalezlismy wspolny jezyk i w wielu kwestiach sie zgadzamy. Nie wiem czy zartobliwie czy nie pisze do mnie misiu itd. zaczal mi sie kiedys zalic i opowiadac historie z jego zycia.. powiedzial ze nie ma z kim tak pogadac tylko ze mna oprocz rodziny. Jest cholernie wrazliwy, skromny, ale jest w nim cos urzekajacego.. czasami w zartach powie na mojego tate tesc.. nie wiem co o tym sadzic kurde. robi mi kompletny metlik w glowie. Raz pisalismy ciagle, kazdego dnia, potem bylo chwile przerwy.. pytal sie mnie tez czy jestem dziewica.. i tak znamy sie w swiecie realnym nie internetowym i naprawde pisze roznie.. Ze np jak sie z nim ozenie to zrobimy tan i tak..Nie wiem co mam o tym myslec?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W co On gra?
A więc piszę z pewnym chłopakiem, dość często piszemy i chociaż nie znamy sie długo.. to wydaje mi sie że już znalezlismy wspolny jezyk i w wielu kwestiach sie zgadzamy. Nie wiem czy zartobliwie czy nie pisze do mnie misiu itd. zaczal mi sie kiedys zalic i opowiadac historie z jego zycia.. powiedzial ze nie ma z kim tak pogadac tylko ze mna oprocz rodziny. Jest cholernie wrazliwy, skromny, ale jest w nim cos urzekajacego.. czasami w zartach powie na mojego tate tesc.. nie wiem co o tym sadzic kurde. robi mi kompletny metlik w glowie. Raz pisalismy ciagle, kazdego dnia, potem bylo chwile przerwy.. pytal sie mnie tez czy jestem dziewica.. Dzwoni do mnie po pijaku.. Do moich kolezanek rowniez. Czesto jest w stanie nie pisac dk mnke caly dzien. Daje mi sprzeczne sygnaly. Nie wkem co o tym sadzic. Jak myslicie? Co powinnam zrobic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: W co On gra?
A jak jest w realu? Nie ma co za dużo pisać, lepiej poznawać się na spotkaniach.
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Dac sobie spokój z niepowaznym panem. Stopowac go - nie pozwalać mu na teksty takie jak zwracanie się do Ciebie misiu, czy na tatę "teść". Na takie rzeczy trzeba sobi zasłużyć, a on od razu sie spoufala z Tobą, może chce Cię oczarować takimi zwrotami, żeby Cię poderwać na bzykanie. Pytania o dziewictwo, dzwonienie po pijaku - żałosne. To nie są żadne sygnały, koleś nie myśli o Tobie poważnie, wyglupia się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.