![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mój wygląd ;) śmiać się czy płakać?
Pokazuje tu swoje zdjęcie by poznać waszą opinie na temat mojego wyglądu. Jestem ciekaw głównie opiń Pań, ale będę wdzięczny za każdą opnie. Szkoda tylko, że nie mam zdjęcia sprzed tego jak zacząłem ćwiczyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój wygląd ;) śmiać się czy płakać?
Hmm, pytasz się o wygląd a wrzucasz zdjęcie tylko kawałka siebie. Wygląd to ogólne wrażenie, na którego całość składa się wszystko: twarz, włosy, ciało i ubiór. Wyćwiczona sylwetka - fajnie - ale tylko jeśli idzie to w parze z fajnym stylem ubierania, dobrze dobraną fryzurą może jakimś zarostem i tak dalej. Ale jeśli towarzyszy temu przykładowo ortalion i fryzura tylu "maszynkom na krutko" no to wtedy - płakać ;p
Więc pokaż się bardziej, a coś więcej można będzie powiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Właściwie chodziło mi o wygląd tego co zamieściłem na zdjęciu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Komplikatorka
|
Widać że zacząłeś ćwiczyć, ale jeszcze długa droga przed Tobą.
Skup się na barkach no i nie zapominaj o nogach ![]() Nie widać na zdjęciu więc ciężko stwierdzić czy pamiętasz też o dolnych partiach ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Wyglądasz jak 16 letni chłopiec na tym zdjęciu.
Nie jest źle ale twarz jest o wiele bardziej ważniejsza no i wzrost (trudno określić po tym zdjęciu ) Kobiety raczej nie patrzą na mężczyznę przez jego corpus całość jest ważna[COLOR="Silver"] Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2016-02-16 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2016-02-16 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jesteś strasznie szczupły i widać,że niezbyt szeroki w barkach.Skup się na nich.I po co ta napinka?To żenująco wygląda i nie potrafię przez to ocenić,jak naprawdę wyglądają Twoje ręce i klata.
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Widzę, że zacząłeś ćwiczyć i chyba chodzi Ci o opinie w tym temacie, a że ja ćwiczę sobie od ponad dwóch lat to podzielę się spostrzeżeniami. Na tyle na ile widać: jesteś całkiem nieźle wyrzeźbiony, ja jak zaczynałem to byłem po prostu strasznie chudy i tyle. U Ciebie coś widać i to na plus. Rzecz jednak w tym, że mimo to jesteś bardzo chudy i Twoja rzeźba zginie w jakimkolwiek ubraniu. Masz widoczny triceps, ale to wynika z bardzo niskiego % tkanki tłuszczowej, stawiam na 6 do 8%, a człowiek najlepiej wygląda przy 12-15% , facet przynajmniej, bo 10% to już jest niezła rzeźba.
Generalnie wszystko musisz porobić, barki i plecy żeby złapać tę szerokość jak to mówią dziewczyny. Klatę również, inaczej niż ćwiczeniami jej nie zrobisz, bez niej jesteś płaski jak deska i nie ma tego efektu lekko wypietej klaty co sprawia wrazenie silnego i pewnego siebie. Kaptury przy szyi też. I o nogach nie zapomnij ![]() Twój cel jest teraz tylko jeden: dieta na masę. Najpierw masa potem masa. Po pierwsze zwiększ masę ![]() Edytowane przez topdong Czas edycji: 2016-02-16 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kaloryfer (i ogólnie rzeźba) na chudym facecie jest jak duży biust u otyłej dziewczyny. Po prostu się nie liczy
![]() Jesteś bardzo chudzieńki. Ciało nastolatka, ale zakładam że właśnie nim jesteś. Ani śmiać ani płakać odpowiadając na pytanie. Po prostu nie masz jeszcze ciała dorosłego mężczyzny. I nie da się na tej podstawie ocenić wyglądu. Wygląd to całokształt, bo facet może mieć ciało supermena ale przy nieatrakcyjnej twarzy, brzydkiej fryzurze i ciuchach będzie wyglądał słabo. To samo w drugą stronę, może być misiowaty albo jak Ty- chudziutki ale będzie miał czarujący uśmiech, fajne spojrzenie, dobrze dobrany ciuch, fajny fryz i wszystkim pannom kolana się ugną.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Mnie się podoba, chudy jesteś - to fakt, ale pewnie jeszcze masz zamiar ćwiczyć i nabierać masy więc jest dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jesteś na dobrej drodze
![]()
![]() |
#13 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Wyglądasz jak ćwiczący nastolatek
![]() Takie zdjęcie to mało, żeby ocenić wygląd. Do oceny ogólnie wyglądu trzeba widzieć twarz, włosy, styl - tyle można zobaczyć na zdjęciu, a na żywo dochodzi jeszcze np. sposób poruszania się, energiczność, uśmiech, mimika. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
|
jest taka teoria, że nie sztuką jest mieć sześciopak na brzuchu, kiedy jest się chudym, tak samo nie sztuką jest mieć duże cycki jak się jest grubym
![]() - więcej masy mięśniowej - popracuj nad plecami, żeby nabrały fajnego kształtu V - pamiętaj o ćwiczeniach nóg ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
super, że ćwiczysz, widać efekty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Mam 18 lat, zdaje sobie sprawę z tego, że przydałoby się zdjęcie całego mnie, na to przyjdzie czas
![]() ![]() Edytowane przez Piotr724 Czas edycji: 2016-02-16 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wyglądasz dobrze. Jesteś szczupły, ale jeszcze nabierzesz ciała mężczyzny. To przychodzi z wiekiem.
Pamiętaj, że kobiety patrzą na całokształt. Na twarz, wzrost, ubrania, zapach, zachowanie, dłonie itp. itd. Nie oceniamy mężczyzn tylko przez pryzmat jednej rzeczy. Nikt nie jest idealny. Zaakceptuj swoje wady, a pielęgnuj i uwidaczniaj zalety. Dbaj o siebie dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Ja mam 190 cm, zaczynałem od 73 kg i wyglądałem tragicznie chudo. Do tego stopnia, że wstydziłem się rozebrać i nie mogłem na siebie patrzeć. Teraz mam lekko z 10 kg więcej i nadal jestem dość szczupły, choć już przynajmniej zanika pojęcie "chudy".Do 90 kg bez żadnego problemu myślę. Plecy i barki już o wiele szersze, zupełnie inna postawa i sposób chodzenia. Klata jak u pirata a w środku wata - tak było wtedy. Teraz już jakaś lekka wypukłość jest, tworzą się tam jakieś cycki
![]() ![]() A Ty masz 192 cm i jesteś jeszcze ciut wyższy ode mnie, więc 92-95 kg bez problemu, także od tego co masz co najmniej 10-15 kg jeszcze w górę żeby to sensownie wyglądało. I nie obawiaj się lekkiego podlania się tłuszczem, to jest nieuniknione podczas masówki. Jak już nabijesz trochę masy to potem zrobisz lekką redukcję celem wyrzeźbienia się (z odpowiednią dietą) - co już udowodniłeś, że potrafisz zrobić, gratulacje swoją drogą ![]() Samozaparcia Ci jak widać nie brakuje. Dieta na masę 3000-3500 kcal spokojnie dla Ciebie, jak już trochę potrenujesz to możesz pomyśleć aby sobie kupić gainera, bo ciężko będzie Ci ogarniać tyle jedzenia - to jest kupa czasu i pieniędzy zresztą też, może mama Ci w tym pomoże. A zresztą, sam nauczysz się też gotować ![]() ![]() Edytowane przez topdong Czas edycji: 2016-02-16 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Gotować/przyrządzać potrawy lubię i nawet troszkę potrafię. Powoli zaczynam wdrążać w nasze rodzinne żywienie zdrowsze potrawy . Problem oponki polega na tym, że bardzo lubię słodycze, głównie czekolade, fastfoody mniej.
Szczyl z pod bloku, hehe.. Może i szczyl, ale wiec, że ten szczyl w wieku 18 lat zarobil pieniądze na własne auto, wiec, że ten szczyl nie raz już był najlepszym uczniem w szkole, wiec, że ten szczyl nie wie jak smakuje alkochol czy papierosy, wiec że on po odebraniu prawa jazdy nie szalał autem jak szalony, wiec, że on żałuje za każdą złą myśl, wiec, że ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Wiedz też, że nie umie pisać po polsku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Nikt nie jest idealny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
No tak. Ferie.
![]()
![]() |
#26 |
BAN stały
|
mnie się podobasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, dlaczego wszyscy tu piszą "jeszcze nabierzesz ciała mężczyzny" albo "kaloryfer u chudego się nie liczy".
Upodobania są różne, mnie akurat podobają się tylko szczupli faceci, nie znoszę podtatusiałych miśków i karków z siłowni rodem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
.
|
no tak, bo między chudym a miśkiem lub karkiem to nie ma nic pomiędzy. nic.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.