![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wyznanie chłopaka po roku znajomości.
Witajcie Kobietki.
Od wczoraj mam niemały mętlik w głowie. Otóż mój narzeczony postanowił wyznać mi, że w przeszłości nie mógł się zdecydować kim jest czy chłopakiem czy dziewczyną. Miał robione badania pod tym kątem, brał leki. Wszyscy mamy jakąś przeszłość, ale to wyznanie mnie ogłuszyło. Zaczęłam się zastanawiać czy ja Go znam i co jeszcze przede mną ukrywa. Czy ktoś z Was miał podobny przypadek? Chętnie wysłucham Waszych spostrzeżeń. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wyznanie chłopaka po roku znajomości.
Cytat:
Jeśli ktoś próbuje wmówić mi, że powinnam zachowywać się w określony sposób z powodu płci, zawsze odpowiadam, że po pierwsze, nigdy mu nie mówiłam, że jestem kobietą, a po drugie, posiadanie przez niego niebieskich oczu obliguje go do ustępowania miejsca w autobusie zielonookim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
plum plum
|
Ale napisałaś, że to było w przeszłości. Czyli teraz wie. Każdy człowiek ma jakieś wątpliwości. Pogadaj z nim, wyjaśnij swoje wątpliwości.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Powinnas docenic fakt ze Ci powiedzial a nie bylo to dla niego latwe zapewne... po co robisz probem masz pytania zadaj mu te pytania ale co to zmienia skoro to bylo ?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Autorko, a dlaczego Cię to ogłuszyło?
Występowanie takich wątpliwości u innych osób budzi w Tobie niechęć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie budzi niechęci AlaZala po prostu poczułam się jakbym Go nie znała. Zastanawiam się co jeszcze może ukrywać. Skoro z tym czekał rok.
Niestety wyznał mi to w smsie aktualnie jest na szkoleniu w wojsku więc nie mam okazji z Nim o tym porozmawiać. Pewnie jak się spotkamy to przegadamy tą sprawę. Co do leków nie wyjaśnił mi co to były za leki. Uznałam, że ten temat nie jest odpowiedni do rozmów przez telefon. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czekał rok - no to nie jest coś z czym się wychodzi na drugiej randce ;-) Ale jak sama napisałaś, to było w PRZESZŁOŚCI. Jeżeli dziś wie kim jest (i jest mężczyzną) i chyba wszystko okej?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
To trochę dziwne, że zapisał coś takiego w SMS-ie, chyba że stanowiło to naturalną część jakiejś wymiany zdań, którą prowadziliście.
Mógł czekać przez rok z dwóch powodów - może to być dla niego nieistotny szczegół z przeszłości, o którym rzadko kiedy się wspomina, tak jak o smaku kanapki zjedzonej na śniadanie 8 września 2006 roku, lub może to być dla niego epizod ważny i wstydliwy, a on bał się Twojej reakcji. Co może jeszcze ukrywać? Na przykład smak tej kanapki z 2006 roku, o którym nigdy Ci nie powie, bo sam już zapomniał... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dla mnie to najbardziej prawdopodobna opcja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Skąd 100% pewności, że to on?
A jeżeli to nie żart to co to zmienia?
![]() |
#15 |
plum plum
|
Mi przyszło też do głowy, że pobyt w takim samczym (no wiecie, wojsko, ostoja męskości) świecie przypomniał mu o dawnych rozkminach i może ma teraz też jakieś wątpliwości, że np nie jest tak męski, jak koledzy?
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorko współczuję.. Musisz teraz poczekać na romowę w cztery oczy. Mam nadzieję, że chłopak wszystko Ci wyjaśni i że tylko tak źle brzmi. Może zastanawiał się na tej samej zasadzie, co dzieci, które w pewnym momencie podejrzewają, że są adoptowane.
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
No człowieka poznaje sie bardzo długo - wlasnie wyjawił ci być może najbardziej intymny okres życia - a ty walisz tekstem "myślałam, ze go znam"
Spoko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dlaczego wolałabyś, żeby to był żart? co Ci przeszkadza? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ot takie przemyślenia zaskoczonej kobiety wyznaniem faceta. Mam pewność, że to on pisał i nie był to żart kolegów. Dziś o tym rozmawialiśmy. Stanęło na tym, że opowie mi wszystko od początku do końca. A powiedział o tym w takiej formie tylko dlatego, że jak to ujął gryzło go to od dawna, a napisanie tego w sms-ie było łatwiejsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki masz z tym problem, że on kiedyś przechodził taki okres? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Ludzie w okresie dojrzewania czesto poszukuja swojej tozsamosci. Nie widze problemu w tym wyznaniu. Jedni zastanawiaja sie, czy nie sa przypadkiem homo, a on sie zastanawial, czy nie jest transem. Wielkie halo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ciężka sytuacja. To, że on jest daleko, jeszcze to pogarsza.
Być może nigdy nie będziesz miała pewności, że teraz to wszystko jest już za nim i wątpliwości nie wrócą. Pytanie - czy to były dylematy typu 'nie wiem, jakiej jestem płci, czy 'od zawsze czułem się facetem, ale fizycznie nie jestem nim w pełni'. Skoro brał leki, dowiedz się, jakie. Weź też pod uwagę, że być może w przyszłości możecie mieć problem z posiadaniem dzieci. Oczywiście wciaz mozecie być szczęśliwą parą, ale ważne, żebyście oboje mieli świadomość, na co się piszecie i problemów, które mogą się pojawić w przyszłości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No ale gdy dostanie przepustkę to będzie okazja na spokojnie porozmawiać. Edytowane przez pumelka123 Czas edycji: 2016-02-17 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Może czekał tak długo żeby Ci powiedzieć bo bał się że będziesz rozkminiać czy przypadkiem jednak nie jest bardziej kobiecy niż męski...
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Po takim wyznaniu miałabym poważne wątpliwości. Oczekuję od chłopaka, że będzie męski i że będzie mu pasowało to, że jest facetem. Sama musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy to, że miał lub ma jakieś wątpliwości ci przeszkadza czy nie.
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
No ale czego się obawiasz? Że te hormony w jakiś sposób na niego wpłynęły? Spytaj. Ja nie widzę w tym niczego strasznego, ale zdaję sobie sprawę, że dla wielu to temat tabu i coś mocno szokującego, niestety.
Ja tam od chłopaka oczekuję, że będzie "człowieczy", ale każdy woli co innego ![]() Edytowane przez 201607111028 Czas edycji: 2016-02-17 o 19:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
To znaczy, że jakie konkretnie będzie miał cechy i co będzie robił?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;55901211]To znaczy, że jakie konkretnie będzie miał cechy i co będzie robił?[/QUOTE]
Nie zaczynaj XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;55901211]To znaczy, że jakie konkretnie będzie miał cechy i co będzie robił?[/QUOTE]
Bił każdego faceta, który spojrzy na jego kobietę, wyciskał na siłce, oglądał piłkę, chlał browarki i chodził na dziwki. ![]() Co do tematu. Musicie porozmawiać. Ale ciężko mi cię zrozumieć... Dla mnie to żaden problem, w końcu to przeszłość. A nawet jakby to nie była przeszłość to w sumie też nie widzę problemu... Byłam kiedyś z facetem, który lubił się przebierać za kobietę i jakoś mi to nie przeszkadzało. Razem chodziliśmy na zakupy. ^^ A rozstaliśmy się z powodów zupełnie nie związanych z tą sprawą, więc ja już w ogóle problemu nie rozumiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.