|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy da się to odkręcić - problemy z chłopakiem
Moja kuzynka kilka tygodni temu dała chłopakowi kosza. Moim zdaniem on był naprawdę fajny, spokojny, ale inteligentny, kulturalny, ale wtedy ona chyba jeszcze myślała o swoim byłym. Po kilku tygodniach randkowania raz/dwa razy w tygodniu napisała mu, moim zdaniem dość oschle, że nie ma sensu tego ciągnąć, bo chyba brakuje chemii i nie pasują do siebie.
Ostatnio ja mam nowego chłopaka a ona jest sama, czasem wychodzimy we trójkę i chyba jej smutno. Dzisiaj mówiła, że brakuje jej spotkań z nim i może da się to jeszcze jakoś odkręcić, chce do niego napisać sms albo na fb. Ja bym nie chciała się spotkać z chłopakiem, który dałby mi w ten sposób kosza i nie bardzo mam pomysł, co Magda mogłaby w takiej sytuacji napisać. Ciekawa jestem, co wy myślicie? Miałoby to jakiś sens, a jeśli tak to jak nawiązać kontakt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Czy da się to odkręcić - problemy z chłopakiem
Dajcie kolesiowi spokój, chcesz zrobić z niego czasoumilacza bo pannie się nudzi.
Twoja kuzynka narobi tylko chłopakowi nadziei. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kuzynce brakuje bycia z kimś i wyjść, umilania czasu przez kogoś, a nie że konkretnie z tym chłopakiem. Niech się zacznie umawiać na randki i pozna kogoś nowego. Nie róbcie z chłopaka koła zapasowego. Nie spodobał jej się wtedy, a pierwsza myśl jest jednak zazwyczaj najprawdziwsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Znowu kopnęłaby go w dupe jakby spotkała kogoś z kim faktycznie chcę się spotykać. Teraz azdrości Tobie związku i to jedyny powód dla którego chcę odnowić tamtą znajomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
art at its finest.
|
I przestańcie zabierać Twojego chłopaka ze sobą, jeśli gdzieś z nią wychodzisz. Skoro ją to smuci, to po co?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.