|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak sprawić by wrócił?
Hej Wam!
Kilka dni temu, w niedzielę mój facet postanowił odejść. W piątek pisał, że kocha..w niedziele padło 'musimy porozmawiać'. Szczerze? Nie spodziewałam się tego po ponad roku, jestem bardzo zaangażowana w ten związek. Powiedział, że musimy odpocząć, zająć się sobą.. Rozmyślając o co dokładnie chodzi, pomyślałam, że może boi się zaangażowania (jego związki kończyły się max po ok roku). Tak też mu powiedziałam. Powiedziałam, że ma sobie przemyśleć to i że mam nadzieję, że zrozumie, że jestem warta wszystkiego, bo jestem! I teraz nasuwa się problem. Jutro (sobota) idę na urodziny jego brata dziewczyny, więc on też tam będzie...Oczywiście odstrzelę się na maksa, ba nawet do makijażysty się umówiłam. Tylko jak się zachować? Urodziny są w klubie. Nie chce go odstraszyć, więc na pewno to nie będzie moment na 'rozmowę'. Ale jak się zachowywać? Jak się zachowywać, by go odzyskać? Może, któraś z Was została porzucona i skończyło się happy endem? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że już może z tego nic nie być..ale póki mam wolę walki to chcę spróbować! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak sprawić by wrócił?
Daj spokoj..facet Cie rzucil właściwie bez powodu a Ty sie zastanawiasz jak go odzyskac? Skorzystaj z jego rady i faktycznie zajmij sie soba. Idz i baw sie dobrze. Bądź soba po prostu..co to za pytanie w ogole jak się zachowac..normalnie, a niby jak? Autorko..
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
A dlaczego chcesz wracać do kogos, kto potrafi Cie zostawić bez powodu? Jeśli mu zależy, to sam zrozumie, ze powinien to odkręcić, jeśli mu nie zależy to cokolwiek nie zrobisz, on nie wróci. Rzeczywiście zajmij sie sobą, poszukaj jakiejś pasji/rozwijaj dotychczasowa, przeznacz wolny czas na rozwijanie sie, wtedy nawet jeśli go nie odzyskasz, to przynajmniej nic nie tracisz na rozstaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lokalna gwiazda
|
A po co chcesz go odzyskiwać? Faceta, który mówi, że kocha, by za dwa dni stwierdzić, że jednak nie?
Idź na imprezę, baw się dobrze, a jego traktuj jak powietrze. Nie pokazuj emocji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I nie, nie mówię tego złośliwie. Ale lepiej daj sobie z nim spokój. Zerwał to zerwał. Jego strata. A ty gdy się odstroisz ( jak Bijons HE HE), makijażysta itd, a on to oleje, to poczujesz się jeszcze gorzej, takie podwojne zerwanie jakby. Nie warto ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Sorry juz nie istniejesz dla niego
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Hasełka, że gościu boi się zaangażowania albo ma docenić, jaka jesteś świetna to wiesz gdzie on ma? Tam gdzie słońce nie dochodzi. Świetnych dziewczyn się nie rzuca. Nie chcę Ci zryć samooceny tylko mówię, że nie ma znaczenia co powiesz. Nie chce Ciebie - to - uwaga - magiczne słowo - ![]() ![]() Nie rób za metro (zawsze podjedzie, wystarczy tylko zapragnąć wsiąść... ![]() ![]() ![]() Najlepszą metodą, jeśli w ogóle jakaś s w przyrodzie jest, jest olewka. Zamiast latać za gościem jak ze sraczką układasz sobie życie bez niego, dbasz, by było świetne. Nie puszczasz się i jednocześnie gościa masz w 4 literach. Na imprezę bym nie poszła. Za wcześnie. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2016-02-26 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
lokalna gwiazda
|
Hultaj, masz stuprocentową rację.
Ale na imprezę niech idzie, jeśli została zaproszona i chce się bawić. Bo czemu nie. Jeśli jednak idzie tylko po to, żeby mu pokazać, to odradzam, bo to sensu nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jednak coś w tym jest, że ludziom klapki z oczu opadają po roku
![]() Facet Cię rzuca, w sumie bez powodu a Ty dalej chcesz robić wszystko, żeby wrócił. Nie upokarzaj się. I założę się, że nie czuł już nic do Ciebie Autorko od dłuższego czasu. Nie da się tak z dnia na dzień odkochać - chyba, że w ogóle nie kochał ![]() Jak pójdziesz na imprezę z nadzieją, że coś zdziałasz i nic to nie da to poczujesz się podwójnie rzucona. Zastanowiłabym się też czy w ogóle pójść na tą imprezę. Bo jeśli zostałaś zaproszona na imprezę tylko ze względu na to, że jesteś tylko dziewczyną swojego ex a nie z sympatii i koleżeństwa do dziewczyny, to darowałabym sobie bo pewnie już wszyscy wiedzą, że się rozstaliście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dokladnie. Idziesz bo dziewczyna brata exa Cie lubi i sie przyjaznicie czy mialas byc poprostu OT exa? Ja bym nie poszla. A jak sie poczujesz jak on przyjdzie z kims innym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
http://www.jakzdobywac.pl/wideo-blog...strategia.html
Masz, oglądnij sobie ![]() Ale nic na siłę, będzie chciał wrócić, to wróci ![]() ![]() Edytowane przez analein9 Czas edycji: 2016-02-27 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba dziewczyna zapomniała trochę o sobie przez ten rok. I to rzeczywiście sobą powinna się zająć.
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.