Jak sprawić by wrócił? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-02-26, 16:31   #1
goskaa15
Raczkowanie

Jak sprawić by wrócił?

Hej Wam!
Kilka dni temu, w niedzielę mój facet postanowił odejść. W piątek pisał, że kocha..w niedziele padło 'musimy porozmawiać'. Szczerze? Nie spodziewałam się tego po ponad roku, jestem bardzo zaangażowana w ten związek. Powiedział, że musimy odpocząć, zająć się sobą.. Rozmyślając o co dokładnie chodzi, pomyślałam, że może boi się zaangażowania (jego związki kończyły się max po ok roku). Tak też mu powiedziałam. Powiedziałam, że ma sobie przemyśleć to i że mam nadzieję, że zrozumie, że jestem warta wszystkiego, bo jestem!
I teraz nasuwa się problem. Jutro (sobota) idę na urodziny jego brata dziewczyny, więc on też tam będzie...Oczywiście odstrzelę się na maksa, ba nawet do makijażysty się umówiłam. Tylko jak się zachować? Urodziny są w klubie. Nie chce go odstraszyć, więc na pewno to nie będzie moment na 'rozmowę'. Ale jak się zachowywać? Jak się zachowywać, by go odzyskać?
Może, któraś z Was została porzucona i skończyło się happy endem? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że już może z tego nic nie być..ale póki mam wolę walki to chcę spróbować!
goskaa15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-26, 17:10   #2
letik
Zadomowienie

Dot.: Jak sprawić by wrócił?

Daj spokoj..facet Cie rzucil właściwie bez powodu a Ty sie zastanawiasz jak go odzyskac? Skorzystaj z jego rady i faktycznie zajmij sie soba. Idz i baw sie dobrze. Bądź soba po prostu..co to za pytanie w ogole jak się zachowac..normalnie, a niby jak? Autorko..
Stary 2016-02-26, 17:28   #3
xxsven
Raczkowanie

A dlaczego chcesz wracać do kogos, kto potrafi Cie zostawić bez powodu? Jeśli mu zależy, to sam zrozumie, ze powinien to odkręcić, jeśli mu nie zależy to cokolwiek nie zrobisz, on nie wróci. Rzeczywiście zajmij sie sobą, poszukaj jakiejś pasji/rozwijaj dotychczasowa, przeznacz wolny czas na rozwijanie sie, wtedy nawet jeśli go nie odzyskasz, to przynajmniej nic nie tracisz na rozstaniu
xxsven jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-26, 17:33   #4
I am Rock
lokalna gwiazda

A po co chcesz go odzyskiwać? Faceta, który mówi, że kocha, by za dwa dni stwierdzić, że jednak nie?
Idź na imprezę, baw się dobrze, a jego traktuj jak powietrze. Nie pokazuj emocji.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-26, 17:43   #5
lubiekielbase
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goskaa15 Pokaż wiadomość
Hej Wam!
Kilka dni temu, w niedzielę mój facet postanowił odejść. W piątek pisał, że kocha..w niedziele padło 'musimy porozmawiać'. Szczerze? Nie spodziewałam się tego po ponad roku, jestem bardzo zaangażowana w ten związek. Powiedział, że musimy odpocząć, zająć się sobą.. Rozmyślając o co dokładnie chodzi, pomyślałam, że może boi się zaangażowania (jego związki kończyły się max po ok roku). Tak też mu powiedziałam. Powiedziałam, że ma sobie przemyśleć to i że mam nadzieję, że zrozumie, że jestem warta wszystkiego, bo jestem!
I teraz nasuwa się problem. Jutro (sobota) idę na urodziny jego brata dziewczyny, więc on też tam będzie...Oczywiście odstrzelę się na maksa, ba nawet do makijażysty się umówiłam. Tylko jak się zachować? Urodziny są w klubie. Nie chce go odstraszyć, więc na pewno to nie będzie moment na 'rozmowę'. Ale jak się zachowywać? Jak się zachowywać, by go odzyskać?
Może, któraś z Was została porzucona i skończyło się happy endem? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że już może z tego nic nie być..ale póki mam wolę walki to chcę spróbować!
Plan jest taki - wystrzałowa kiecka, ładne usta i gościu doceni co stracił i będzie chciał wrócić i wilki happy end, nie? Ale z boku to wieje od Ciebie desperacją na kilometr

I nie, nie mówię tego złośliwie. Ale lepiej daj sobie z nim spokój. Zerwał to zerwał. Jego strata. A ty gdy się odstroisz ( jak Bijons HE HE), makijażysta itd, a on to oleje, to poczujesz się jeszcze gorzej, takie podwojne zerwanie jakby. Nie warto
Stary 2016-02-26, 19:49   #6
kennedy
Zakorzenienie

Sorry juz nie istniejesz dla niego
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-26, 21:43   #7
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Rozmyślając o co dokładnie chodzi, pomyślałam, że może boi się zaangażowania (jego związki kończyły się max po ok roku). Tak też mu powiedziałam. Powiedziałam, że ma sobie przemyśleć to i że mam nadzieję, że zrozumie, że jestem warta wszystkiego, bo jestem!
daj sobie spokój z pseudo psychologią i próbą zrozumienia dlaczego.
Hasełka, że gościu boi się zaangażowania albo ma docenić, jaka jesteś świetna to wiesz gdzie on ma? Tam gdzie słońce nie dochodzi.
Świetnych dziewczyn się nie rzuca. Nie chcę Ci zryć samooceny tylko mówię, że nie ma znaczenia co powiesz.
Nie chce Ciebie - to - uwaga - magiczne słowo - - niech wyp..dala.
Nie rób za metro (zawsze podjedzie, wystarczy tylko zapragnąć wsiąść... ) i nigdy nie dawaj komuś kto Cię porzuca furteczki z gatunku ''ojej, przemyśl to''. Wypad z baru bo nie ma towaru i wszystko na co koleś powinien móc liczyć.

Najlepszą metodą, jeśli w ogóle jakaś s w przyrodzie jest, jest olewka.
Zamiast latać za gościem jak ze sraczką układasz sobie życie bez niego, dbasz, by było świetne. Nie puszczasz się i jednocześnie gościa masz w 4 literach.
Na imprezę bym nie poszła. Za wcześnie.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2016-02-26 o 21:45
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-27, 10:59   #8
I am Rock
lokalna gwiazda

Hultaj, masz stuprocentową rację.

Ale na imprezę niech idzie, jeśli została zaproszona i chce się bawić. Bo czemu nie.
Jeśli jednak idzie tylko po to, żeby mu pokazać, to odradzam, bo to sensu nie ma.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-27, 11:26   #9
Lady Audrey
Zakorzenienie

Jednak coś w tym jest, że ludziom klapki z oczu opadają po roku
Facet Cię rzuca, w sumie bez powodu a Ty dalej chcesz robić wszystko, żeby wrócił. Nie upokarzaj się. I założę się, że nie czuł już nic do Ciebie Autorko od dłuższego czasu. Nie da się tak z dnia na dzień odkochać - chyba, że w ogóle nie kochał
Jak pójdziesz na imprezę z nadzieją, że coś zdziałasz i nic to nie da to poczujesz się podwójnie rzucona.

Zastanowiłabym się też czy w ogóle pójść na tą imprezę. Bo jeśli zostałaś zaproszona na imprezę tylko ze względu na to, że jesteś tylko dziewczyną swojego ex a nie z sympatii i koleżeństwa do dziewczyny, to darowałabym sobie bo pewnie już wszyscy wiedzą, że się rozstaliście.

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-27, 11:41   #10
brziw
Rozeznanie

Dokladnie. Idziesz bo dziewczyna brata exa Cie lubi i sie przyjaznicie czy mialas byc poprostu OT exa? Ja bym nie poszla. A jak sie poczujesz jak on przyjdzie z kims innym?
brziw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-27, 12:17   #11
analein9
Raczkowanie

http://www.jakzdobywac.pl/wideo-blog...strategia.html

Masz, oglądnij sobie

Ale nic na siłę, będzie chciał wrócić, to wróci Zajmij się sobą, pomyśl ile dobrego może Cię jeszcze spotkać bez niego i daj sobie szansę na poznanie kogoś, kto Cię tak nie potraktuje

Edytowane przez analein9
Czas edycji: 2016-02-27 o 12:23
analein9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-27, 14:38   #12
Olenka_1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez analein9 Pokaż wiadomość
http://www.jakzdobywac.pl/wideo-blog...strategia.html

Masz, oglądnij sobie

Ale nic na siłę, będzie chciał wrócić, to wróci Zajmij się sobą, pomyśl ile dobrego może Cię jeszcze spotkać bez niego i daj sobie szansę na poznanie kogoś, kto Cię tak nie potraktuje
Nawet jak będzie chciał wrócić to od razu z otwartymi ramionami bym go nie przyjmowała.
Chyba dziewczyna zapomniała trochę o sobie przez ten rok. I to rzeczywiście sobą powinna się zająć.

Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Paulo Coelho

Moja Hiszpania Moi Piłkarze Moja Barcelona
Olenka_1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-27, 15:46   #13
analein9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olenka_1990 Pokaż wiadomość
Nawet jak będzie chciał wrócić to od razu z otwartymi ramionami bym go nie przyjmowała.
Chyba dziewczyna zapomniała trochę o sobie przez ten rok. I to rzeczywiście sobą powinna się zająć.
Tak właśnie w tym filmiku jest powiedziane Przede wszystkim zająć się sobą, zacząć myśleć, że bez chłopaka można ułożyć sobie życie i będzie tak samo fajne jak z nim.
analein9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości