|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mieszana cera
Hejka dziewczyny, sorki ze zawracam wam dosc czesto glowki, ale znowu mam problemik. Otoz jestem nieszczesliwa posiadaczka cery mieszanej, nie mam z nia jako takich problemow ale jak to taka cera, po pewnym czasie troche sie blyszczy i bylby to maly problem gdybym nie miala sniadej cery. Sek w tym ze juz nie wiem czy ja matowac czy rozswietlac, bo slyszalam ze opalona skora powinna blyszczec a zmatowiona wyglada staro, wiec co ja mam w koncu zrobic. Moze wy znacie jakis zloty srodek dogie wizazanki, jezeli tak to prosze o pomoc. Bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: mieszana cera
![]() ja tez mam mieszaną-matuję ją kremami i podkładem ,potem używam rozświetlającego pudru.Twarz wygląda lepiej rozświetlona kosmetykiem,niż błyszcząca od przetłuszczania się skóry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: mieszana cera
serdeczne dzieki agabil1, przywrocilas mi wiare w ludzi juz myslalam ze nikt nie odpisze. A uzywalas kiedys rozswietlacza albo tonera???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.