|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
empik ;)
moze ktoras z was wie czy w empiku za zagraniczne gazety musze placic euro np? czy oni moga mi to przeliczyc na polski złoty?
chcialabym zaczac kupowac francuską prase ale nie chce mi sie za kazdym razem biegac do kantoru
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: empik ;)
nie jestem pewna, ale chyba kiedys widzialam przy cenie w euro od razu polska cene naklejona...
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Na pewno można w zlotówkach
. Tylko to duże kwoty są(dla mnie), przynajmniej jak kupowałam prasę niemiecką.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Są ceny w złotówkach.
Pamiętam, bo czasami kartkuję zagraniczne pisma modowe.
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
jest cena z złotych.
Ale gazetki międzynarodowe są niestety drogie. Kiedys kupiłam brytyjskiego Glamoura to wydałam prawie 20zł, za The Timesa i magazyn Ok też sobie nieźle policzyli :/ |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
w Polsce obowiazuje polski zloty i w tej walucie placi sie w sklepach (choc niektore przyjmuja tez inne waluty, ale wydaja reszte w zlotowkach
) ...
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ja też zawsze widziałam cenę w złotych oprócz w euro.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.