|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
![]() Wysokie czo³o - z grzywk± czy bez?
Witam wszystkich serdecznie.
Generalnie za³o¿y³am konto specjalnie po to, by napisaæ do was - my¶lê o zmianie fryzury. I chcia³abym us³yszeæ wasze opinie. Od dziecka musia³am nosiæ grzywkê ze wzglêdu na moje wysokie czo³o. Mêczy mnie to bardzo, muszê myæ czêsto w³osy, grzywka siê t³u¶ci i tak dalej, a ponadto - po tylu latach wreszcie mi siê znudzi³a. Dlatego mam do was pytania - z grzywk± czy bez? Czy a¿ tak tragicznie wygl±dam bez grzywki, z przedzia³kiem w innym miejscu? Moja rodzina mówi mi, ¿e wcale nie wygl±dam ¼le, ale ja mam naprawdê zani¿on± samoocenê, dlatego nie do koñca im wierzê. Chcia³abym wiêc zasiêgn±æ porad osób " z zewn±trz". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 348
|
Dot.: Wysokie czo³o - z grzywk± czy bez?
wstaw zdjêcie we w³a¶ciwej pozycji, z odgarniêtymi z twarzy w³osami i wstaw zdjêcia które nie s± wykadrowane w po³owie czo³a...
na tyle na ile udalo mi siê wykrêciæ kark wydaje mi siê, ze jest OK bez grzywki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziêki za odpowied¼!
We w³a¶ciwej pozycji by³y, ale forum je odwróci³o na tak. ![]() I wstawi³am, gdzie widaæ mnie ca³±, plus dwa zdjêcia bez (które nie s± wykadrowane w po³owie czo³a...) tak dla rzucenia okiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 937
|
A wg mnie lepiej wygl±dasz z grzywk±. Buzia nabiera wówczas charakteru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Do typu i kondycji twoich w³osów pasuje ci grzywka (czo³o masz ok, takie ¶rednio-wysokie)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 762
|
Zdecydowanie pasuje Ci grzywka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 51
|
Mi równie¿ bardzo podoba siê wersja z grzywk±. Umycie i wysuszenie rano samej grzywki to jest ledwie kilka minut, a ca³a fryzura wygl±da dziêki temu lepiej. Moim zdaniem mo¿esz spróbowaæ innego ciêcia i uk³adania w³osów, ale grzywkê bym zostawi³a.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 78
|
zdecydowanie lepiej z grzywk±
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
W takim razie dziêkujê serdecznie wszystkim za odpowiedzi. Temat uwa¿am za zamkniêty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.