![]() |
#1 |
BAN stały
|
Błyszczące włoski??
Hej pytają mnie co robie ze mam błyszczące? Może przypadnie wam do gustu pomysł na błyszczące wlosy. Po każdym myciu głowy spłukuje je zimną wodą (gładkie)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Błyszczące włoski??
My- wizażanki wiemy takie rzeczy
![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
To cieszę się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
o ale może Wizazanki rozwiną ten temat? Bo mnie bardzo interesują jeszcze inne sposobu na połysk włosków?
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hmmm mnie też ciekawi to dlaczego niektóre kobiety mają takie piękne lśniace włosy
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dołączam sie!!!
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ciekawa jestem czy ten szampon Energia I Blask co daje ten lustrzany połysk jest skuteczny <taki roozowy nie pamietam jakiej firmy> jutro wyrusze na łowy i wyproobooje
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ten szampon to elseve z l'oreala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Z natury najbardziej błyszczące są włoski ciemne lub rude PROSTE. Na włosach kręconych oraz jasnych trudno uzyskać połysk.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja używam spreyu nabłyszczającego z Avonu i jest naprawdę extra!Pryskam nim suche włosy rozczesuje i jest super na dodatek nie kosztuje wiele bo około 12 zł a starcza na 2 michy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
_PINK a może powiesz mi cos wiecej o tym sprayu z Avonu? Jak wygląda i czy jest w grudniowej ofercie? a może zamawiasz go sobie przez internet czy coś?
![]() ![]() Zgadzam się z Versa na jasnych włoskach połysk nie jest tak widoczny jak na ciemnych, tak jak na kręconych nie jest taki widoczny jak własnie na prosych. Grr
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jest w grudniowym katalogu (str 157 na dole) jesli o to chodzi a cena 12,90 zł
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jasne włoski też magą być błyszczące. Mam koleżankę, która ma bardzo jasny blond naturalny. Nigdy nie farbowała, tylko od jakiegoś czasu ostatnio robi pasemka. Jej włosy mimo, że są bardzo jasne, są też błyszczące i wyglądają na bardzo zdrowe. Chciałabym taki połysk na swoich, które mam ciemne i wydaje mi sie, że mniej blyszczące niz jej.
Aha dodam, że używa szamponu z Gliss Kur - świetlisty blond ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Żeby mieć błyszczące włosy nie wystarczą kosmetyki stosowane na zewnątrz. Trzeba też dbać o właściwą dietę
![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się ze zdrową dietą, ale tak na jeden raz.... np. Weronika Rosatii reklamowała ostatnio bodajże pantene (dokładnie nie pamiętam), normalnie włosy jej tak chyba nie lśnią a w reklamie świeciły się jak głupie. Chyba musi być jakiś specyfik, który nabłyszcza włosy w takim stopniu. Tylko co to jest?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
nabłyszczacze w spray'u +zdrowe wlosy = jakies zabiegi typu sauna do wlosow albo jedwabie.dobrze nawilzone z zamknietymi luskami włosow beda sie ladnie swiecic jak 1 podczas mycia spluczemy je zimna woda i 2. podczas suszenia bedziemy je od czsu do czasu zgodne zporostem wlosow suszyc zimnym powietrzem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Martus87 dziekuje
![]() ![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Osobiście nie polecam suszenia włosów suszarką ale mogę sie mylić. Ja nie suszę nigdy. A ten elseve rózowy jest fajny kupiłam sobie wczoraj, jednak czerony do włosów po trwałej - super je nawilżał...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Mam spray nabłyszczający Welli z serii shock waves,taki w żółtym opakowaniu-bardzo ładnie nabłyszcza,ale przynajmniej u mnie-tylko spięte włosy,bo na rozpuszczonych nie było jakiegoś powalającego efektu.Ale np jak miałam spiętę na studniówkę,czy tam po prostu w kucyka to fajny efekt.Mam naturalnie lśniące włosy także jeżeli na nich było widać efekty to jest godny polecenia.A jeśli farbujecie włosy to ja dziś byłam u fryzjera i zafarbowałam Elumenem Goldwella,to jest taka farba,która daje max połysk i teraz siedzę i się gapię w lusrto jak mi włoski błyszczą.I elumen nie niszczy włosów.Ja mam brąz,ale są też odcienie blondu
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
kosmitka
|
![]()
Ja używałam żółtej serii Gliss Kura do blondu i nie błyszczały
![]() ![]() Edytowane przez anciaahk Czas edycji: 2005-12-14 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
kosmitka
|
Ale widzę że słabo wyszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
edyciu a powiesz cos wiecej o tej farbie? mozna ja kupic w normalnym sklepie? i w jakiej cenie?
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ja mam blond blyszczace wloski lykam silice uzywam od niedawna loreala energia i blask i jeszcze jedwab do wlosow jakis tam silk ale nie pamietam taka mala buteleczka jest po prostu boski
![]() kiedys mialam probke jakis krysztalkow chyba Dora czy Doro taka wloska firma a wiadomo,ze wloszki maja piekne blyszczace wlosy-tego im mozna pozazdroscic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
kosmitka
|
Farouk biosilk?, też stosuję, ale u siebie nie stwierdziłam powalającego nabłyszczenia... moze ja jakaś dziwna jestem! Nie wiem od czego to zależy, chyba naprawdę jest to związane z odżywianiem i ilości stosownych witaminek w organiźmie. A z tym u mnie kiepsko - nie dość, że dużo stresu, to jeszcze kiepskie odżywianie ehhhh:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ten szampon i odzywka z loreala energia i blask do włosoow dłoogich jest poprostu rewelacyjny juz po pierwszym zastosowaniu moje włoski błyszcza i sa jak aksamit ! POLECAM ! dziewczyny ktoore maja ciemne włoski pewnie beda miec jeszcze lepszy efekt od mojego<mam jasny blond> całuski
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Popieram - Elseve Proteina Perły ładnie nabłyszcza
![]() ![]() A miałyście krem rozświetlajacy Elseve Proteina Perły?? Bo mnie kusi dokupić sobie do kompletu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Ja używam odzywek Pantene Pro-V ze złotej serii, na przemian z L'oreal Professionnel - Absolute Reapair, przed prostowaniem - Olejek RB. Efekt jak na zdjeciu niżej.
![]() Zaznaczam, że moje włosy są farbowane, do tego suszę je i prostuję prostownicą niemal codziennie.
![]() |
#28 | |
kosmitka
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ewka.mnk jakie piękne wloski
![]() ![]() A jaki kolor masz na tym zdjeciu? Śliczny, cudowny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki.
![]() Margest, czasem zdarza mi sie uzyć filoetowego kremu Sunsilka, ale to rzadko. Poza tym, co wymieniłam, nie używam nic więcej. Kolor włosów, to L'oreal Casting nr 24 Noyer. Mój naturalny jest bardzo podobny, a chce do niego wrócić (na ostatnim zdjęciu mam ok 4-5 cm odrosty). ![]() Te dwa pierwsze zdjęcia są sprzed paru miesięcy, teraz mam grzywkę jak na ostatnim zdjęciu - dłuższą i prostą. A reszta włosów sobie powoli rośnie. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.