|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak opanowałam puszenie..:)
od zawsze miałam z tym problem, zresztą często pytalam na formum co można z tym zrobić. I często rady były dobre
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak opanowałam puszenie..:)
mama pytanie czy można nakładac jednocześnie odżywkę bez spłukiwania i jakis krem modelujący, oczywiście wszystko dotyczy kręconych włosów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
łał. Podziwiam Cię
![]() widać, że się starasz... tylko strasznie tego dużo - tzn. brzmi to jak 2-godzinne "mycie" włosów... Ile Ci to zajmuje? No bo wiesz... Ja nie uwielbiam kosmetyków do włosów aż tak, żeby używać kilku odżywek na raz przy każdym myciu głowy... to trochę dużo... Zawsze miałam nadzieję, że wystarczy jedna odżywka... No cóż... trzeba kiedyś spróbować, tylko, że ja już po samym myciu mam dość (samo mycie zajmuje mi chyba z 15-20 minut i już to mnie męczy - mam bardzo długie włosy) W ogóle, to zawsze stosowałam po umyciu jakieś odżywki, a teraz mi się odechciało, zbuntowałam się... Aż się zdziwiłam, bo sam szampon Loreal'a (Elseve - jakiś wygładzający czy coś, z nutrileum(?) czy jakoś tak ![]() ![]() Radzę wypróbować ten sposób... Ja też mam grube puszące się włosy (ech), ale widocznie im nie służy przeciążenie ![]() A poza tym co jakiś czas trzeba przerwać stosowanie takich super-środków, bo włosy mogą się do nich przyzwyczaić i wtedy nic im nie będzie pomagać... (zresztą to dotyczy większości kosmetyków)... Może właśnie to jest często głównym problemem?... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ewelink_a masz na mysli czy na wilgotne można nałozyc odzywke i jeszcze jakiś kosmetyk modelujący? ja nie nakładam bo wydaje mi sie że juz by było za dużo
![]() ![]() Kochanie nie zajmuje mi to dużo czasu, szampon wiadomo, odzywka ze spłukiwaniem- jakąś minute wisze nad wanną z głową w dół, potem na wysuszone nakładam ziaje albo serum co zajmuje nawyżej pół min, potem susze i na suche mleczko, kolejne pół minuty ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze mialam sianko na głowie, suche włoski od prostownicy. Ale od jakiegos czasu tez mam sposob na swoje włosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zwykly szampon (z kaczucha
![]() Szampon Head&shoulders rzeczywiscie zmiekcza wlosy, ale juz musialam zmienic bo mi sie wlosy przyzwyczaily... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
tak tak z kaczuszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wow! Na pewno masz bardzo ładne włosy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
niestety, z włosami to zazwyczaj tak bywa, że jak coś pasuje jednemu, to innym niekoniecznie
![]() head&shoulders rzeczywiście mnie zaskoczył tym co robi z włosami, używałam go jak chciałam wypłukać trochę za ciemną farbę... ale no właśnie: on wypłukuje farbę ![]() po Fructisie mam siano, jakbym nie użyła żadnej odżywki ![]() odżywki Ziaji bez spłukiwania to rzeczywiście rewelacja, kiedyś miałam i pamiętam, że byłam bardzo zadowolona, dzięki, że mi o nich przypomniałaś ![]() ![]() a sunsilk to imho dzieło szatana ![]() ![]() ale fajnie, że komuś się udało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.