|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zdjęcia byłej
Nie wiem kompletnie co robić.
Znalazłam zdjęcia byłej na telefonie mojego chłopaka.Podczas kłótni przyznał się, że część jest stara, a część ściągnął jak już był ze mną. Jak się pokłóciliśmy, to on czasami oglądał te zdjęcia i masturbował się. Podobno od 2 miesięcy tego nie robi. Bardzo mnie przepraszał i mówił, że do niej kompletnie nic nie czuje. Od znajomych wiem, że to on z nią zerwał wtedy. Jak je odkryłam, to momentalnie je usunął, mogłam przejrzeć cały telefon. Wiem, że do niej nie pisze, nie mają kontaktu żadnego. Kazałam mu się wynosić. On cały czas mnie przeprasza.Nie wiem czy z nim zerwać, czy mu wybaczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zdjęcia byłej
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Nie wiem co myśleć. Wiem, że się z nią nie spotyka, bo wyjechała za granicę i ma chłopaka.Gdyby miał tylko zdjęcia, to ok, jakoś bym to przełknęła. Ale on parę razy oglądał te zdjęcia i jakiś modelek i robił sobie dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem on jednak coś jeszcze do niej czuje, nie wymazał jej kompletnie ze swojego życia. Ja chyba rozstałabym się z takim facetem bo straciłabym do niego zaufanie.
"When I let a day go by without talking to you... then that day's just no good." A. ![]() Edytowane przez szynka_w_toscie Czas edycji: 2016-03-10 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
A tak z ciekawości - jak się dowiedziałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Hmm. Mnie by takie zdjęcia w sumie nie przeszkadzały, ale ogólnie sytuacja jest raczej dziwna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia to zdjęcia, nic strasznego.
Ale masturbacja do zdjęć byłeś? Nie do przyjęcia w mojej ocenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Chciałam zobaczyć inne zdjęcie, jego akurat nie było w pobliżu i znalazłam inny folder
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Mój były miał na takiej zasadzie zdjęcia koleżanki, która mu się bardzo podobała. Byliśmy ze sobą jeszcze jakiś czas po odkryciu tego przeze mnie, ale ostatecznie się rozstaliśmy (to był jeden z powodów).
Teraz minęły 2 lata, ja mam cudownego faceta, a nadal myśl o tym sprawia, że źle mi na żołądku. W obecnym związku byłby to koniec, bo nie umiałabym zapomnieć, wybaczyć i zaufać. Szczególnie, że nie zapomniałam i nie wybaczyłam tamtego podczas tych 2 lat i nadal mam poczucie krzywdy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kobieta z klasą
|
Skąd wiesz, że robił sobie dobrze?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kobieta z klasą
|
![]() |
#14 |
Obserwuję .
|
To troll przecież
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;57168886]Pewnie ze Troll a jeśli nie to jej chłopak jest uposledzony umysłowo.
Nikt normalny nie przyznalby się do masturbacji pod zdjęcia ex dziewczyny[/QUOTE] Mój były się przyznał, a nie wiem co gorsze - pod zdjęcia ex, która wyjechała czy koleżanki z którą jeszcze niedawno był na spotkaniu klasowym... W sumie dla mnie byłoby pewnie równie bolesne. Dodam że wtedy mieszkaliśmy razem i byliśmy ze sobą jakieś 4 lata. Trollem nie jestem, a jednak dotknęło mnie coś podobnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Dla mnie to jakiś debil jak się przynaje do takich rzeczy bez bezpośrednich dowodów
Po co brnac w takie wynurzenia? Pytałaś go o to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;57170221]Dla mnie to jakiś debil jak się przynaje do takich rzeczy bez bezpośrednich dowodów
Po co brnac w takie wynurzenia? Pytałaś go o to?[/QUOTE] Tak. Chciałam wiedzieć po co mu na komputerze zdjęcia koleżanki w bikini i nie dałam sobie wkręcić, że to pozostałości ze starego dysku, bo znalazłam je u tej dziewczyny na fb i wcale nie były takie stare. Nie mogę powiedzieć, że nic na to nie wskazywało, bo nasze życie seksualne wtedy leżało, on niezbyt mnie szanował - to było dogorywanie związku. A że był moim pierwszym to długo dawałam się manipulować. Swoją drogą nie był w tym taki zły, głupim bym go nie nazwała. Po prostu nie miał mi co powiedzieć, więc zmiekl i powiedział prawdę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
...
|
Obrzydliwe, posłałabym na drzewo.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
To niestety nie jest troll. Przyznał się, bo wypytywałam i nie chciałam odpuścić. Nie jesteśmy już razem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.