|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pomocy chodzi o włosy!!!
Witam drogie panie,
Od razu zaznaczę, że jestem tutaj "nowa" (chociaż jeżeli chodzi o zakup szamponu/odżywki etc. zawsze sprawdzam właśnie na wizażu), ale nie o tym mowa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem tylko czy jeśli już to powinnam kupić szampon czy cokolwiek innego do włosów kręconych czy do falowanych? Bo zależy mi na LEKKICH FALACH, ale być może ten do falowanych będzie zbyt "delikatny" i efektu nie będzie widać, a właśnie do kręconych pofaluje moje włoski? Błagam o szybką odpowiedź! Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pomocy chodzi o włosy!!!
Nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
No niee.... To, czy włosy się kręcą zależy od ich struktury... Nie zmienimy ich właściwości przy pomocy szamponu... Ale jeśli masz zdrowe włosy może zastanów się nad np. łagodną trwałą. Poczytaj o tym, bo trwała to nie tylko "pudel", ale też łagodniejsze formy
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie pokręcą Ci sie ale mozesz kupic lokówkę taka duza i wtedy w zależności od grubości pasma sobie pofalowac albo pokręcić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Szampon na pewno niczego nie zmieni. Na rynku jest wiele produktów do róznego rodzajów włosów, ale nie spotkałam się jeszcze z takim, który przekształciłby włosy w fale czy loki. Lepiej zainwestowac w lokówke, lub prostownice. to zdecydowanie szybszy sposob zrobienia pieknych fal, takie które Ci się podobaja
![]()
Jesteśmy tym, co w swoim życiu powtarzamy. Doskonałość nie jest jednorazowym aktem, lecz nawykiem https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...C5%82%C3%B3wna Edytowane przez Eyjafjallajokull Czas edycji: 2016-01-08 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mysle, ze to nie pomoze. Dziewczyny kombinują z włosami bo im się nudza fryzury a potem jest płacz, że włosy zniszczone. Ja sobie kreca prostwnica, ale to niszczy włosy więć robię to naprawdę rzadko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
szampon ci nie pomoże. Kup sobie grubą lokówkę. Widziałam taką z babyliss. Będziesz miała naturalne, lekkie fale.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zależy pewnie od struktury włosa, moje mega się kręcą śpiąc w koczku slimaczku
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Więc ta gruba lokówka. Kumpela ma i kiedys wypróbowałam. Loki jak z hollywood. Lekkie i delikatne. A poza tym babyliss ma dobre produkty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Może zacznij stosować produkty wspomagające stylizowanie loków? Ja często stosuje spray z Loreala, ostatnio tez na blogach duzo blogerek go poleca. więc byłabys zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Poczytaj o Beach waves, loreal bodajże miał taki zabieg w ofercie.
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Jeśli włosy się kręcą to trudno będzie to zmienić. Możesz jedynie używać odżywek do włosów żeby je maksymalnie wzmocnić, czasem pomagają one przy bardzo splątanych włosach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Proba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.