|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Patentex Oval wycofany???
Jak w tytule
![]() Nie w aptekach nigdzie tylko w jednej internetowej "ostatnie sztuki"... Czy ktoś coś wie? Najgorsze, że nie ma podobnych preparatów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Patentex Oval wycofany???
Kiedyś używałam i nie było problemu z zakupieniem
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Jest podobny preparat jakiś żel plemnikobójczy ale droższy i jeszcze możesz spróbować kupić przez internet. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja całe życie używam a obskoczyłam większość aptek w mieście i wszędzie farmaceutki zaglądają w komputer i mówią "brak w hurtowni"
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- [Jest podobny preparat jakiś żel plemnikobójczy ale droższy i jeszcze możesz spróbować kupić przez internet.[/QUOTE] No właśnie zamówiłam przez internet po 46zł za 12 szt. te "ostatnie sztuki" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
No to popatrz w necie
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Może zadzwoń na infolinię produktu i spytaj o co chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wyszukałam ten żel co Wizażanka powyżej wspomniała - AMED CONTRAGEL GREEN - ale do stosowania z kapturkiem czy tam diafragmą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Ja wspomniałam xd Nie mam pojęcia czemu go wycofują może obrońcy życia teorię teorię temu dorobili xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Jeszcze możesz sobie z poza kraju sprowadzać
---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Poczytałam i fakt zostały wycofane, nie wiem dlaczego, jedynie na wątku na kafeterii mignęło mi,że podobno miały zbyt niską skuteczność. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.