Wielkie rozczarowanie? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-03-15, 08:35   #1
21432a89447395501aa35b619d5848c8f54d290e_5fefb79556790
Konto usunięte

Unhappy

Wielkie rozczarowanie?

Czesc wszystkim! Jesli macie ochote przeczytajcie moja krotka historie!

W piatek 5 marca pierwszy raz weszlam na czat, zeby popisac z inteligentym facetem, z poczuciem humoru- tylko tyle napisalam w wiadomości ogolnej.
Zaczelam pisac z pewnym mezczyzna, rozmowa przebiegala po prostu swietnie, nawet nie wiem kiedy zrobila sie tak pozna godzina (od 18 do 3 nad ranem). Umowilismy sie na kolejny dzien na konkretna godzine. I tak bylo, dalej pisalismy, o wszystkim i o niczym. Poczulam, ze nadajemy na tej samej fali. W koncu wymienilismy sie nr telefonów. Od tamtej pory rozmwialismy codziennie i pisalismy. Bylo cudownie, moglabym sluchac go dniami i nocami. Od razu wyczulam, zebyl inteligentny, bardzo towarzystki, z poczuciem humoru, dzentleman, po prostu moj ideal Od rowniez odebral mnie za taka osobe, jaka naprawde jestem.
Kazdego dnia czekalam na kontakt z nim. Poczulam, ze w koncu los sie do mnie usmiechnal.
Mielismy juz nawet umowiony termin spotkania. Nie moglam sie doczekac. Z wczesniejszych rozmow wiedzialam, ze jest ode mnie 15 lat starszy, ma syna i jest po po rozwodzie. Ale zupelnie mi to nie przeszkadzalo.
W koncu doszlo do wymiany zdjec, bylo to dla mnie oczywiste. I tu sie mocno rozczarowalam. Po rozmowach z nim, po jego glosie wyobrazalam sobie zupelnie innego mezczyzne. Rozczarowalam się bardzo. Wyglad- typowy 40-letni rozwodnik, kilkanascie kg za duzo i wg mnie 'nieprzystojny w ogole'... Nie chce pisac, ze liczylam na Brada Pita, ale myslalam, ze nie bedzie miedzy nami widac az tak bardzo tej roznicy wieku, a tu patrze i w roli ojca go widze....

Urwalismy kontakt, ale bardzo sie zle z tym czuje. On napisac, ze wszystko rozumie i doskonale wiedzial, ze bede rozczarowana. Jest mi przykro, liczylam na dluzsza znajomosc, sadzilam, ze w koncu trafilam na kogos odpowiedniego. Nawet nie mam slow na to jak sie czuje od kilku dni...

Napiszcie co myslicie? Czy zle zrobilam? ;/
21432a89447395501aa35b619d5848c8f54d290e_5fefb79556790 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-15, 08:46   #2
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5
Konto usunięte

Dot.: Wielkie rozczarowanie?

[1=21432a89447395501aa35b6 19d5848c8f54d290e_5fefb79 556790;57365666]Czesc wszystkim! Jesli macie ochote przeczytajcie moja krotka historie!

W piatek 5 marca pierwszy raz weszlam na czat, zeby popisac z inteligentym facetem, z poczuciem humoru- tylko tyle napisalam w wiadomości ogolnej.
Zaczelam pisac z pewnym mezczyzna, rozmowa przebiegala po prostu swietnie, nawet nie wiem kiedy zrobila sie tak pozna godzina (od 18 do 3 nad ranem). Umowilismy sie na kolejny dzien na konkretna godzine. I tak bylo, dalej pisalismy, o wszystkim i o niczym. Poczulam, ze nadajemy na tej samej fali. W koncu wymienilismy sie nr telefonów. Od tamtej pory rozmwialismy codziennie i pisalismy. Bylo cudownie, moglabym sluchac go dniami i nocami. Od razu wyczulam, zebyl inteligentny, bardzo towarzystki, z poczuciem humoru, dzentleman, po prostu moj ideal Od rowniez odebral mnie za taka osobe, jaka naprawde jestem.
Kazdego dnia czekalam na kontakt z nim. Poczulam, ze w koncu los sie do mnie usmiechnal.
Mielismy juz nawet umowiony termin spotkania. Nie moglam sie doczekac. Z wczesniejszych rozmow wiedzialam, ze jest ode mnie 15 lat starszy, ma syna i jest po po rozwodzie. Ale zupelnie mi to nie przeszkadzalo.
W koncu doszlo do wymiany zdjec, bylo to dla mnie oczywiste. I tu sie mocno rozczarowalam. Po rozmowach z nim, po jego glosie wyobrazalam sobie zupelnie innego mezczyzne. Rozczarowalam się bardzo. Wyglad- typowy 40-letni rozwodnik, kilkanascie kg za duzo i wg mnie 'nieprzystojny w ogole'... Nie chce pisac, ze liczylam na Brada Pita, ale myslalam, ze nie bedzie miedzy nami widac az tak bardzo tej roznicy wieku, a tu patrze i w roli ojca go widze....

Urwalismy kontakt, ale bardzo sie zle z tym czuje. On napisac, ze wszystko rozumie i doskonale wiedzial, ze bede rozczarowana. Jest mi przykro, liczylam na dluzsza znajomosc, sadzilam, ze w koncu trafilam na kogos odpowiedniego. Nawet nie mam slow na to jak sie czuje od kilku dni...

Napiszcie co myslicie? Czy zle zrobilam? ;/[/QUOTE]
Nie wiem czego się spodziewałaś Gadałaś przez Internet z obcą osobą, więc pisać mógł i mega przystojniak i ktoś nie tak urodziwy. Normalna sprawa

Wielkie zaskoczenie co do wieku Pisałaś z facetem jednak 15 lat starszym... Tak, tak wiem, że są faceci i babki świetnie zakonserwowane, ze świetnymi genami i bla bla, ale jednak po większości osób widać ten upływ czasu...
bb410bd1fbb42d2edea92b1ada01ce79bf3cfb02_603add0278cd5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-15, 09:06   #3
dezire
Zakorzenienie

Jak 'nieprzystojny w ogole' wg ciebie to dobrze zrobilas. Cechy fizyczne decyduja o przyciaganiu i jesli on cie nie pociaga to w czym watpliwosc?

2004 - Boisz się, że ludzie z internetu odnajdą cię w prawdziwym życiu.

2014 - Boisz się, że ludzie z prawdziwego życia odnajdą cię w internecie.

dezire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-15, 09:13   #4
Karena 73
Kobieta z klasą

Na drugi raz zalecam ostrożność zanim nazwiesz ideałem kolesia, którego na oczy nie widziałaś i wiesz tylko tyle ile sam Ci napisał/powiedział.
Nie ma typowych rozwodników. Skąd Ty bierzesz te teksty?
Poczytaj sobie historie Wizażanek. Tam zawsze jest mega porozumienie dusz, rozmowy do rana, wspólne pasje i cotamjeszcze, co niby świadczy o wyjątkowości relacji. Nie jesteś jedyna co tak myśli.
Stary 2016-03-15, 09:15   #5
201803290936
Konto usunięte

Wszystko rozumiem oprócz końcowego pytania. A co? Chciałabyś się zmuszać, aby być z facetem, który Ci się nie podoba? Jakąś łaskę mu robić?

Na przyszłość byłabym ostrożniejsza ogólnie i w wyobrażaniu sobie nie wiadomo czego na podstawie rozmów. To tylko Internet, a nie magiczne miejsce, gdzie na pewno spotkasz kogoś "wow". I wiele rzeczy przy takiej formie kontaktu może się wydawać być inne, niż są - nie tylko o wygląd chodzi.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-15, 09:32   #6
21432a89447395501aa35b619d5848c8f54d290e_5fefb79556790
Konto usunięte

Wiem, wszystkie macie racie ale to sie po prostu czuje to porozumienie, to samo poczucie humoru rozmowy, ktore trwaja i trwają i nie masz ochoty ich konczyc
Wiem, jacy ludzie trafiaja sie w sieci, ale nie mozna przeciez wszystkich do jedngo worka wrzucac ja uwazam, ze jestem calkiem normalna osoba i akurat weszlam na czat....
21432a89447395501aa35b619d5848c8f54d290e_5fefb79556790 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-15, 09:49   #7
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Rozumiem Cię, to to dość naturalne, że jak się z kimś super dogadujemy przez net, nie widząc go, to wyobraźnia zaczyna pracować. Nawet kiedy rozum mówi, żeby przystopowała, bo nigdy nie wiadomo
Ale trudno, musisz to przeboleć - jeśli facet zupełnie Cię nie pociągał i poczułaś takie wielkie rozczarowanie na jego widok, to jak miałabyś z nim być w związku?

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

[1=21432a89447395501aa35b6 19d5848c8f54d290e_5fefb79 556790;57369071]
Wiem, jacy ludzie trafiaja sie w sieci, ale nie mozna przeciez wszystkich do jedngo worka wrzucac ja uwazam, ze jestem calkiem normalna osoba i akurat weszlam na czat....[/QUOTE]

A ktoś tu napisał, że na czat wchodzą nienormalni ludzie?
Ten facet też jest normalny, tylko, że Tobie się nie podoba. Tak bywa.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-03-15, 21:33   #8
tymczasowa_
Rozeznanie

GG do tymczasowa_

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Wszystko rozumiem oprócz końcowego pytania. A co? Chciałabyś się zmuszać, aby być z facetem, który Ci się nie podoba? Jakąś łaskę mu robić?
Pewnie autorka po prostu nie chciała wyjść na taką, która patrzy tylko na wygląd i w momencie, gdy zobaczyła faceta, który w ogóle jej się nie podoba, to idealne porozumienie i nocne rozmowy przestały mieć znaczenie.
Też mi się tak zdarzało i też mi było głupio z tego powodu, no ale tak jak mówi Doris1981 nie ma się co zmuszać.
Stary 2016-03-16, 07:03   #9
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tymczasowa_ Pokaż wiadomość
Pewnie autorka po prostu nie chciała wyjść na taką, która patrzy tylko na wygląd i w momencie, gdy zobaczyła faceta, który w ogóle jej się nie podoba, to idealne porozumienie i nocne rozmowy przestały mieć znaczenie.
Też mi się tak zdarzało i też mi było głupio z tego powodu, no ale tak jak mówi Doris1981 nie ma się co zmuszać.
Heh, dziewczynkom się robi ogromną krzywdę wpajając im, że "wygląd się nie liczy" (ale tylko w przypadku faceta, same mają wyglądać jak najlepiej). Większość facetów nie ma takich bolączek i nie będzie się nad dziewczyną litowało, jeżeli się nie podoba (chyba, że mają w tym interes).
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-16, 12:41   #10
ofthesun
Raczkowanie

Ze zdjęciami to różnie bywa. Nawet jedna osoba może wyjść na każdym zdjęciu inaczej. Gdyby nie te kilkanaście kilo za dużo, to mogłabys mieć watpliwosci.
ofthesun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-16, 12:58   #11
Ellsa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tymczasowa_ Pokaż wiadomość
Też miałam taką sytuację i urwałam znajomość. Po prostu nie mogłam się przemóc- mój typ to raczej taki "misio" a chłopak był drobniutki, niższy ode mnie (mam 1,60 m wzrostu)...
Ellsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-16, 13:43   #12
vilthid
Raczkowanie

[1=21432a89447395501aa35b6 19d5848c8f54d290e_5fefb79 556790;57365666]...

Napiszcie co myslicie? Czy zle zrobilam? ;/[/QUOTE]

Nie uważam, że zrobiłaś źle. Pewnie postąpiłabym podobnie. Lepiej urwać kontakt, niż ściemniać facetowi, że wszystko jest w porządku.
vilthid jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości