|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Wielkie rozczarowanie?
Czesc wszystkim! Jesli macie ochote przeczytajcie moja krotka historie!
W piatek 5 marca pierwszy raz weszlam na czat, zeby popisac z inteligentym facetem, z poczuciem humoru- tylko tyle napisalam w wiadomości ogolnej. Zaczelam pisac z pewnym mezczyzna, rozmowa przebiegala po prostu swietnie, nawet nie wiem kiedy zrobila sie tak pozna godzina (od 18 do 3 nad ranem). Umowilismy sie na kolejny dzien na konkretna godzine. I tak bylo, dalej pisalismy, o wszystkim i o niczym. Poczulam, ze nadajemy na tej samej fali. W koncu wymienilismy sie nr telefonów. Od tamtej pory rozmwialismy codziennie i pisalismy. Bylo cudownie, moglabym sluchac go dniami i nocami. Od razu wyczulam, zebyl inteligentny, bardzo towarzystki, z poczuciem humoru, dzentleman, po prostu moj ideal ![]() Kazdego dnia czekalam na kontakt z nim. Poczulam, ze w koncu los sie do mnie usmiechnal. Mielismy juz nawet umowiony termin spotkania. Nie moglam sie doczekac. Z wczesniejszych rozmow wiedzialam, ze jest ode mnie 15 lat starszy, ma syna i jest po po rozwodzie. Ale zupelnie mi to nie przeszkadzalo. W koncu doszlo do wymiany zdjec, bylo to dla mnie oczywiste. I tu sie mocno rozczarowalam. Po rozmowach z nim, po jego glosie wyobrazalam sobie zupelnie innego mezczyzne. Rozczarowalam się bardzo. Wyglad- typowy 40-letni rozwodnik, kilkanascie kg za duzo i wg mnie 'nieprzystojny w ogole'... Nie chce pisac, ze liczylam na Brada Pita, ale myslalam, ze nie bedzie miedzy nami widac az tak bardzo tej roznicy wieku, a tu patrze i w roli ojca go widze.... Urwalismy kontakt, ale bardzo sie zle z tym czuje. On napisac, ze wszystko rozumie i doskonale wiedzial, ze bede rozczarowana. Jest mi przykro, liczylam na dluzsza znajomosc, sadzilam, ze w koncu trafilam na kogos odpowiedniego. Nawet nie mam slow na to jak sie czuje od kilku dni... Napiszcie co myslicie? Czy zle zrobilam? ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wielkie rozczarowanie?
[1=21432a89447395501aa35b6 19d5848c8f54d290e_5fefb79 556790;57365666]Czesc wszystkim! Jesli macie ochote przeczytajcie moja krotka historie!
W piatek 5 marca pierwszy raz weszlam na czat, zeby popisac z inteligentym facetem, z poczuciem humoru- tylko tyle napisalam w wiadomości ogolnej. Zaczelam pisac z pewnym mezczyzna, rozmowa przebiegala po prostu swietnie, nawet nie wiem kiedy zrobila sie tak pozna godzina (od 18 do 3 nad ranem). Umowilismy sie na kolejny dzien na konkretna godzine. I tak bylo, dalej pisalismy, o wszystkim i o niczym. Poczulam, ze nadajemy na tej samej fali. W koncu wymienilismy sie nr telefonów. Od tamtej pory rozmwialismy codziennie i pisalismy. Bylo cudownie, moglabym sluchac go dniami i nocami. Od razu wyczulam, zebyl inteligentny, bardzo towarzystki, z poczuciem humoru, dzentleman, po prostu moj ideal ![]() Kazdego dnia czekalam na kontakt z nim. Poczulam, ze w koncu los sie do mnie usmiechnal. Mielismy juz nawet umowiony termin spotkania. Nie moglam sie doczekac. Z wczesniejszych rozmow wiedzialam, ze jest ode mnie 15 lat starszy, ma syna i jest po po rozwodzie. Ale zupelnie mi to nie przeszkadzalo. W koncu doszlo do wymiany zdjec, bylo to dla mnie oczywiste. I tu sie mocno rozczarowalam. Po rozmowach z nim, po jego glosie wyobrazalam sobie zupelnie innego mezczyzne. Rozczarowalam się bardzo. Wyglad- typowy 40-letni rozwodnik, kilkanascie kg za duzo i wg mnie 'nieprzystojny w ogole'... Nie chce pisac, ze liczylam na Brada Pita, ale myslalam, ze nie bedzie miedzy nami widac az tak bardzo tej roznicy wieku, a tu patrze i w roli ojca go widze.... Urwalismy kontakt, ale bardzo sie zle z tym czuje. On napisac, ze wszystko rozumie i doskonale wiedzial, ze bede rozczarowana. Jest mi przykro, liczylam na dluzsza znajomosc, sadzilam, ze w koncu trafilam na kogos odpowiedniego. Nawet nie mam slow na to jak sie czuje od kilku dni... Napiszcie co myslicie? Czy zle zrobilam? ;/[/QUOTE] Nie wiem czego się spodziewałaś ![]() ![]() Wielkie zaskoczenie co do wieku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jak 'nieprzystojny w ogole' wg ciebie to dobrze zrobilas. Cechy fizyczne decyduja o przyciaganiu i jesli on cie nie pociaga to w czym watpliwosc?
![]() |
#4 |
Kobieta z klasą
|
Na drugi raz zalecam ostrożność zanim nazwiesz ideałem kolesia, którego na oczy nie widziałaś i wiesz tylko tyle ile sam Ci napisał/powiedział.
Nie ma typowych rozwodników. Skąd Ty bierzesz te teksty? ![]() Poczytaj sobie historie Wizażanek. Tam zawsze jest mega porozumienie dusz, rozmowy do rana, wspólne pasje i cotamjeszcze, co niby świadczy o wyjątkowości relacji. Nie jesteś jedyna co tak myśli.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Wszystko rozumiem oprócz końcowego pytania. A co? Chciałabyś się zmuszać, aby być z facetem, który Ci się nie podoba? Jakąś łaskę mu robić?
Na przyszłość byłabym ostrożniejsza ogólnie i w wyobrażaniu sobie nie wiadomo czego na podstawie rozmów. To tylko Internet, a nie magiczne miejsce, gdzie na pewno spotkasz kogoś "wow". I wiele rzeczy przy takiej formie kontaktu może się wydawać być inne, niż są - nie tylko o wygląd chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Wiem, wszystkie macie racie
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, jacy ludzie trafiaja sie w sieci, ale nie mozna przeciez wszystkich do jedngo worka wrzucac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Rozumiem Cię, to to dość naturalne, że jak się z kimś super dogadujemy przez net, nie widząc go, to wyobraźnia zaczyna pracować. Nawet kiedy rozum mówi, żeby przystopowała, bo nigdy nie wiadomo
![]() Ale trudno, musisz to przeboleć - jeśli facet zupełnie Cię nie pociągał i poczułaś takie wielkie rozczarowanie na jego widok, to jak miałabyś z nim być w związku? ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- [1=21432a89447395501aa35b6 19d5848c8f54d290e_5fefb79 556790;57369071] Wiem, jacy ludzie trafiaja sie w sieci, ale nie mozna przeciez wszystkich do jedngo worka wrzucac ![]() A ktoś tu napisał, że na czat wchodzą nienormalni ludzie? ![]() Ten facet też jest normalny, tylko, że Tobie się nie podoba. Tak bywa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mi się tak zdarzało i też mi było głupio z tego powodu, no ale tak jak mówi Doris1981 nie ma się co zmuszać.
![]() |
![]() |
#9 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ze zdjęciami to różnie bywa. Nawet jedna osoba może wyjść na każdym zdjęciu inaczej. Gdyby nie te kilkanaście kilo za dużo, to mogłabys mieć watpliwosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
[1=21432a89447395501aa35b6 19d5848c8f54d290e_5fefb79 556790;57365666]...
Urwalismy kontakt, ale bardzo sie zle z tym czuje. On napisac, ze wszystko rozumie i doskonale wiedzial, ze bede rozczarowana. Jest mi przykro, liczylam na dluzsza znajomosc, sadzilam, ze w koncu trafilam na kogos odpowiedniego. Nawet nie mam slow na to jak sie czuje od kilku dni... Napiszcie co myslicie? Czy zle zrobilam? ;/[/QUOTE] Nie uważam, że zrobiłaś źle. Pewnie postąpiłabym podobnie. Lepiej urwać kontakt, niż ściemniać facetowi, że wszystko jest w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.