|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Wiosenne poszukiwania kosmetyczne
Hej, poszukuję paru konkretnych rzeczy, chętnie oddam to co w wątkach, poszukam poza wątkiem, co tylko chcecie
- korek do Brit EDT 100 ml - perfumy: Guerlain Shalimar Parfum Initial/Initial L'Eau, Miss Dior EDP/EDT (oprócz wersji 2007), La Vie Est Belle EDT/Legere/L'Absolu/Intense, Brit EDP/Sheer, Angel cukrowy, Si, Parisienne, Tresor in Love, Body, Olympea, Dahlia Divin EDT, Fueguia Alguien Suena, Signorina Misteriosa - mogą być też odlewki i próbki - szminki: Chanel - serie Rouge Coco, Rouge Allure/Velvet, Estee Lauder Signature Hydra Lustre, Guerlain Rouge G/Kiss Kiss, YSL, Clarins, MAC, matowa Revlon w odcieniu Mauve It Over, to jest bodajże 003 - interesują mnie raczej tylko odcienie zgaszonego, brudnego różu, mogą wpadać w różne tony, chodzi mi o to, że blade nudziaki, czy czerwienie raczej odpadają - baza pod makijaż Kanebo Sensai Smoothing Water Make-Up Base - lokówka stożkowa typu wand do robienia fal/dużych loków - paski wybielające Blend-A-Med lub Crest - lakiery hybrydowe marki Semilac, względnie NeoNails - akcesoria do hybryd - cleanery, removery, folie - podkłady: Clarins Skin Illusion 103/104/105 (także wersja mineralna), Marc Jacobs Genius Gel 10, Remarcable 12, Lancome Teint Idole Ultra (w tym tylko kolory bardzo jasne i żółte dostępne za granicą, nasze 01 czy 005 nie jest dla mnie dobre), NARS Luminous - Siberia, Too Faced Born This Way - Ivory, Armani Silk, Kat von D Tattoo, Laura Mercier, Healthy Mix - tylko bardzo jasne żółtki - róże: TheBalm, Nars, Prisme Blush Givenchy, Chanel Horizon, Guerlain Madame Rougit, Too Faced - koreańskie, jednorazowe maski do twarzy w płatach - odsypka najjaśniejszych meteorytów Guerlain (dawne Mythic) - pilnik elektryczny do stóp albo Scholla, albo Rossmannowy - nowy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.