Farbowanie w³osów po pasemkach/ baleyage - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2016-03-15, 13:22   #1
agathavip
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Farbowanie w³osów po pasemkach/ baleyage

Witam
Na g³owie obecnie mam co¶ do¶æ dziwnego. Chodzi³am do pani która wspaniale czesze i generalnie fach pali jej siê w rêkach. Poprosi³am o pasemka bardzo cieniutkie, na samym pocz±tku chcia³am mieæ refleksy. Wysz³o bardziej jak bardzo gêste pasemka lub baleyage, ale poniewa¿ rozja¶ni³o mi twarz (naturalny kolor to br±z) zostawi³am to na sta³e(rozja¶nienie gdzie¶ w okolicy jasnego br±zu). kiedy odrosty zaczê³y mnie mocno denerwowaæ posz³am na kolejne farbowanie. Tu nast±pi³a pomy³ka ze strony fryzjerki która pomyli³a farby i u¿y³a jeszcze ja¶niejszego odcienia( platynowy blond) Poniewa¿ ten siwy kolor bardzo mi siê spodoba³ wiêc go zostawi³am pomimo i¿ mia³am pó³ w³osów ciemniejszych. Teraz jednak chce to ca³kowicie zmieniæ i pomalowaæ w³osy na jeden kolor najlepiej umiarkowany ciemny blond albo jasny br±z. Naczyta³am siê gdzie¶ ¿e najlepiej te odrosty (naturalny kolor siêga 6 cm) pomalowaæ wcze¶niej odczekaæ ok 5 min. i nastêpnie mo¿na malowaæ resztê ale te¿ na bardzo krótki czas do 5min. Czy mo¿e mi kto¶ doradziæ czy jest to dobry pomys³ czy mo¿e jednak zrezygnowaæ ? Chcia³abym mieæ ja¶niejsze w³osy ni¿ obecnie ale nie chce ¿eby wypad³y.
agathavip jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-03-20, 19:45   #2
201701300929
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 208
Dot.: Farbowanie w³osów po pasemkach/ baleyage

czy ja dobrze rozumiem,ze chcesz sama je przefarbowac?

szczerze to odradzam, bedzie Ci trudno wlasnie dlatego, ze ta mocno rozjasniona czesc powinno sie sporo mniej trzymac pod farba
201701300929 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-03-21, 13:16   #3
agathavip
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

Zastanawia³am siê jedynie nad prób± zastosowania szamponetki. Ostatni raz malowa³am w³osy niemal 5 miesiêcy temu wiêc nie powinno byæ interakcji. Co do malowania umawiam siê na olaplex ale na pocz±tku maja bo wtedy bêde mia³a wesele.
agathavip jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2016-03-23, 10:10   #4
DariaKwia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 57

Szamponetka ok, ale to zale¿y jak ciemne masz swoje naturalne w³osy, bo mo¿e kolor nie chwyciæ, ja bym raczej posz³a z tym do fryzjerki...
DariaKwia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2016-03-23 11:10:38

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.