|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() kolczyk w pępku.. jak powiedzieć?
hej. zacznijmy od tego że jest to mój pierwszy założony wątek i nie wiem jak sie do tego zabrać. Otóż.. ufff... no dobra..
![]() Bardzo chciałam miec od zawsze kolczyka w pepku. zrobilam wywiad w domu jak sie z tym mają ale stwierdziłam że nie warto się kłócić (nie zgadzali sie bo to niebezpieczne , ze zakażenie , ze moze zaczepiac o spodnie..blabla) długo chodziłam z tym pomysłem i gdzieś pol roku zaczelam zbierac kase bo otworzyli w moim miescie studio tatuazu i piercingu. poszlam, zgode napisała mi psiapsiółka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
Hehehe przypomina mi to moją sytuację kiedy mama nie pozwalała mi zrobić 3 dodatkowych diurek w uszach
![]() ![]() Radzę Ci powiedzieć, że ten kolczyk masz już dość długo, że wszystko ładnie się zagoiło, nie ma żadnych powikłań i ogólnie wszystko jest spoko ![]() ![]() Przecież za takie coś nie wyrzuci Cie z domu ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: kolczyk w pępku.. jak powiedzieć?
Moi rodzice strasznie krzyczeli, to była najgorsza kłótnia z rodzicami, pogadali trochę, ale w końcu zrozumieli, że to moje ciało i moja sprawa, a miałam wtedy 15 lat. Na pewno nie będzie źle, Twoim rodzicom może być nawet trochę przykro,że im nie zaufałaś, ale teraz chyba prawie każdy wie,że to nie jest aż takie straszne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Kotku Mamrotku Piąteczka
![]() ![]() Miałam podobną sytuacje (2 klasa gim). Kolczyk zrobiłam, no i głupia postanowiłam sie nie ukrywac... Dostałam niezły opieprz i musiałam wyciągnac kolczyk "szybciej niz go załozyłam" ![]() Nosze go tak juz 4 lata i ciagle sie ukrywam. W tym roku - listopad - mam 18 i w te wakacje chciałabym juz zacząc 'normalnie zyc' ![]() ![]() Trzymaj się Koteczku, i wielka buzka dla Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kotku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
O matkooo, ale rodzinka....ale zeby tyle czasu ukrywac??????? Zaskoczona jestem całkowicie...u nas razem z siostrą mamy i mama o tym wie, ale tata nie wie, tj nie widzi, bo my paradujemy przed nim i jakos nic...:P
Zwyczajnie powiedziec, albo nie mowic i sami zobaczą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
muszę sie przełamać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
heh...rzeczywiścier, na "wazelinę" to dobry sposób
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim powiedz kiedy nie będziesz sama z rodzicami, tj. najlepiej jakby ktoś jeszcze przy tym był (mam na myśli dalszą rodzinę, znajomych, w każdym razie kogoś spoza kręgu najbliższej rodziny). Wtedy rodzice nie będą Ci mogli zrobić awantury, bo im nie będzie wypadało, a potem pewnie im przejdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A ja moim rodzicom nie powiedziałam tylko sami zauważyli. Przez przypadek. Mama sie troche zdenerwowała ale nic nie mówiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Z matmy u mnie zbyt dobrze nie jest,ale jak dobrze liczę to masz kolczyk od 5 lat i rodzice jeszcze nic nie widzieli
![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
![]()
ehhh .. ale ja nadal nie wiem co mam zrobić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
moja kolezanka byla the best, bo zrobila sobie po cichutku kolczyka w jezyku, a jej mama przez przez 2 lata w ogole o nim nie wiedziala. (wyszlo na jaw jak kolezanka wystawila jezyk do brata, ale wtedy juz byla pelnoletnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Ja sobie tego nie wyobrazam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2 miesiace to nie dwa lata ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
![]()
nawetjeśli rodzice nie zauwazyli kolczyka przez dwa lata to nie czułaś sie dziwnie ?? mając ich na sumieniu i ukrywając sie cały czas?? to trochę głupie według mnie . Moja mama sie nie zgodziła na kolczyka ale ja sobie go i tak zrobie jutro powiedziałam jej o tymżeby wiedziała na wszelki wypadek... kiedyś jej przejdzie trochę pokrzyczy i przejdzie jej ;P pozdrowionka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
powiedz tak :"mamo, zrobilam sobie kolczyka w pepku"...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.