|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Jak zaczynacie intymność z nowym chłopakiem?
Chciałbym was zapytać, jak jest u was z intymnością w nowym związku?
Moja dziewczyna jest moją pierwszą dziewczyną, ona wcześniej miała jakichś chłopaków, ale co mnie zastanawia to nasze współżycie. Nigdy żaden seks nie odbywa się w dzień, kiedy jestem u niej, w dzień czy wieczorem, owszem przytulamy się, całujemy ale na tym koniec. Gdy idziemy spać, wcześniej do tego spania przygotowani- wieczorny prysznic, przebranie, ja nie niosę do niej swoich ciuchów nocnych więc zostaje w bokserkach ona ubiera po kąpieli spodenki i koszulkę do spania, i wtedy normalnie w tych strojach się kładziemy, i wtedy, ale nic nie jest jakieś pocałunki czy przytulanki-ale to rzadkością, albo jednak coś się dzieje, ale jest to przy zgaszonym świetle, i zawsze po położeniu się spać. Wtedy normalnie już w łóżku ściągamy to co mamy i uprawiamy seks, pod kołdrą/kocem, który prawie zawsze po chwili albo częściowo nas odkrywa albo spada całkowicie ![]() Owszem seks jest udany, ale brakuje mi tego czegoś, aby zrobić nie raz to w dzień przy świetle dziennym czy nawet zapalonym, aby obejrzeć sobie ją dokładnie jak wygląda w każdym miejscu ![]() Dlatego chciałbym zapytac was, jak jest u was? Czy tez tak macie, że rozbieranie się do intymnych czynności z chłopakiem to tylko już po "pójściu spac" czy potraficie normalnie w dzień czy wieczorem? I czy możecie przy zapalaonym świetle, czy jednak gdy w pokoju jest ciemno? Nasz związek trwa 3 miesiące, nie wiem może się jeszcze rozkręci, dlatego pytam was, o świeże relacje z nowym chłopakiem, jak to jest u was? |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
on tired little feet
|
Dot.: Jak zaczynacie intymność z nowym chłopakiem?
Niektóre dziewczyny się wstydzą przy swietle. Być może boi się że będzie głupio wyglądać, że zobaczysz jej cellulit, że zrobi głupia minę czy coś. To częste szczególnie u młodych kobiet.
Ja na przykład też nie lubię seksu przy swietle, wolę po ciemku albo z niewielkim światłem, po pierwsze dlatego że ogólnie lubię jak jest ciemno i zawsze tak siedze, po drugie mam depresję i mega problem z seksualnoscia, po trzecie w świetle to mi się wydaje takie kompletnie odarte z intymności i przytulnego nastroju. Wydajesz się rozsądnym chłopakiem, porozmawiaj na spokojnie z dziewczyną, zapytaj czego się boi/ wstydzi. ![]()
#3 |
Zadomowienie
|
Przy swietle to takie obdarte nie ma nastroju. Chyba ze ktos ma chcice i po prostu szybki numerek i nic wiecej. Fajniej przy lampce. Romantyczniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie, kochamy się rano, wieczorem, w dzień, przy świetle i tak dalej.
Twoja dziewczyna najprawdopodobniej po prostu wstydzi się i nie chce, żebyś oglądał jej ciało ![]() albo uważa, że tylko pod kołdrą i po ciemku rozumiem, że sama nie inicjuje? ufa ci? |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam inne zdanie na ten temat. Wole widziec mojego partnera. Ciemna plama mnie nie jara.
#6 | |
sissy that walk
|
Może po prostu wykaż inicjatywę?
Przyczyny takiego stanu mogą być różne: może się wstydzi światła, może po prostu nie ma ochoty w dzień albo taka atmosfera na nią nie działa, a może potrzebuje przed seksem wiedzieć że jest w 100% czysta. A może niczego się nie wstydzi, tylko po prostu sama nie inicjuje, tylko czeka na Ciebie.
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak siedzimy wieczorem, to przytula mnie całuje, dotyka klaty czy brzuch, czasem włoży rękę pod moją koszulkę sama, ale to tylko tyle, sama też pozwala się dotykać ale przez ubranie. Jak chce coś więcej to słyszę- no co ty teraz? Potem i imię zdrobniale. I tyle. A jak już przygotowaniu do snu się kładziemy, to zamiast spać sama dość często zabiera się za grę wstępna, pieści mnie, wkłada rękę w bokserki, schodzi ustami niżej itd. Kołdra po chwili sama ale odkrywa nas częściowo albo spada całkowicie, ale jednak jest to przy zgaszonym świetle, nikt wtedy nie wstaje z łóżka aby zapalić, gdy się rozpoczęło grę....zresztą nie pozwoliłaby mi. Jednak brakuje mi tego światła, bo lubię sobie pooglądać nagą kobietę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A czemu pytasz nas dlaczego Twoja dziewczyna lubi po ciemku? Nie lepiej zapytać swojej dziewczyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.