|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
Okulista Kraków
Jako, że nie mam pojęcia gdzie umieścić ten wątek, a nie ma forum "okulistyka" to pomyślałam, że napiszę tutaj.
Otóż poszukuję dobrego okulisty w Krakowie, najlepiej na nfz. Tylko takiego, który ma odpowiedni sprzęt, żeby mi zbadać wzrok i ew. dobrać soczewki. Próbowałam się już zapisać w Scanmedzie, ale w tym roku nie ma szans, a na przyszły jeszcze nie moge się zapisać, bo nie mają kalendarza ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Okulista Kraków
Ja ostatnio byłam u okulisty w Galerii Kazimierz w salonie Vision Expres. Badanie jest bezpłatne przy zakupie soczewek lub okularów. Jako okulista pracuje tam starsza pani chyba z kresów wnoszę po charakterystycznym zaciąganiu
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Spróbuj w Nowej Hucie w przychodni na Ujastku, nie pamiętam nazwiska al;e jest tam super okulistka, zresztą zadzwon i zapytaj która z pań jest dobra. Ja tak zrobiłam i nie żałuję. Badanie bardzo dokładne. I na NFZ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nie depcze krokusów
|
A NFZ refunduje dobór soczewek?
Pod kątem soczewek polecam Voigt na Floriańskiej. W Contempo mają fajne promocje cenowe. VE dobrze wspominam pod względem kompletu badań, ale soczewek bym tam raczej nie dobierała.
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Właśnie wybieram się do Ujastka, to przy okazji zapytam się o okulistę. Nie wiem czy nfz refunduje dobór soczewek, ale ja ogólnie muszę wiedzieć, czy w końcu mogę je nosić czy nie, bo ostatnio jakoś przy nich mi się dziwnie pogorszył wzrok w jednym oku. Ale to może nie wina soczewek tylko blizny na oku..
A w Vision Express myślałam, że trzeba płacić za wizytę, dlatego nawet nie sprawdzałam nigdzie..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nie depcze krokusów
|
Te 3 salony, które wymieniłam, są płatne. Pierwszy ma umowę z NFZ, ale nie wiem, w jakim zakresie.
Mało kto zajmuje się soczewkami na NFZ :/
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Proszę pomóżcie znaleźć okuliste w Krakowie w okolicach ul.zakopianskiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.