|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Klub Fitness - Kielce - dla grubasa :)
Bardzo proszę, polećcie jakiś klub fitness w Kielcach, ale taki, w którym grubsza osoba znajdzie coś dla siebie. Mianowicie, nie chciałabym się źle czuć wśród żwawo fikających, młodych lasek. Coś, gdzie tempo nie będzie szaleńczo wygórowane i znajdą się tam Panie powyżej rozmiaru 42 i średnia wieku nie będzie 19 lat.
Może zbyt duże wymagania , ale wiem, że w takich warunkach dobrze będę się czuła.Z góry dziękuje za dyskusję i rady... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Klub Fitness - Kielce - dla grubasa :)
witam,polecam Pure w Galerii Echo, na zajecia i na silke chodza osoby w róznym wieku, takze Panie po 50tce i w rozmiarze wiekszym niz 42, atmosfera naprawde spoko
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie;p w Pure ciekawie jest:P wszyscy chodzą do klubu fitness nie ma ograniczeń także się nie krempuj wskakuj w strój i wytrzymałości w czasie ćwiczeń życzę
)
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ja do najszczuplejszych nie należe
i zdecydowałam sie na klub Salvus, bo jest tlyko wyłącznie dla kobiet, wiec zaden facet sie nie bedzie smialkoleżanka mówiła, że przychodzą zarówno młode dziewczyny, jak i wiele pań w wieku 30-50 lat, nikt się krzywo nie patrzy, ze ktos jest grubszy, jak byłam ostatnio na darmowym próbnym treningu, to zauważyłam, ze panuje fajna atmosfera sama tez nie chciałam nigdy chodzić na jakieś aerobiki, gdzie przychodza szczupłe skoczne dziewczyny, bo ja tlyko się ugrzałam, wychodziłam czerwona, a nie bylo efektow, a tu na sali jest ciągle trenerka, ktora prowadzi dobrany pod kątem kogos trening |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
polecam centrum rekreacji przy hotelu la mar, a przede wszystkim aqua aerobik z p. Małgosią
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
NIGDY nie polecę nikomu tzn sieciówki Jak szukasz klubu z atmosferą to na pewno Adrenalina tam nawet dziewczyny z recepcji potrafią pomóc jak ktoś sobie nie radzi ze sprzętem (a w reszcie klubów dziewczyny z recepcji nawet nie potrafią być uprzejme) Tam po prostu klub jest dla klienta |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

, ale wiem, że w takich warunkach dobrze będę się czuła.

)