|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pomozcie
mam prosbe do Was - potrzebuje czegos do wlosow( cienkie) ktora po wymodelowaniu wygladaja jescze jako tako
![]() wezme je lakierem to jest wmiare ok - tylko wtedy wlosy sa cale sztywne i sie nie ruszaja - jaka jakas przyklejona peruka ![]() da sie cos kupic podobne do lakieru co obciazy mi wlosy- mam naprawde cienkie ale jednoczsenie beda w miare zyly swoim rytmem? zaden zel czy wosk nie wchodzi w rachube mam po nich jakies tluste wlosy - tak sie wydaja i mokre ![]() pomozcie dziewczyny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomozcie
a moze zel w sprayu?? tez mam cienkie wlosy i czesto mialam z nimi problemy..
moja fryzurka dobrze sie trzyma po Gumie do wlosow(ale nakladalam jej stosunkowo niewiele), potem delikatnie spryskam zelem w sprayu tam gdzie to najpotrzebniejsze a potem niezbyt mocnym lakierem i jest oki. od rana do popoludnia (czasem i dluzej) wyglada jak powinna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dzieki za odp
![]() nie slyszalam o tej gumie- to sie tak ciagnie przypadkiem i wlasy skleja troche? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja uzywam tej gumy:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7811 jesli nalozysz troche na palec i rozsmarujesz na obu dloniach to nie bedzie ci sklejala wlosow. a poza tym mozna wlosy po niej bez problemu rozczesac i fryzura z reguly nadal sie trzyma tak jak powinna. nie jest droga-ja placilam za opakowanie okolo 6zl a uzywam codziennie, nawet po kilka razy, ponad 2tyg i jeszcze sie nie konczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dzieki spobuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
a ja mam włoski półdługie i też używam gumy z Joanny i przyznaje racje malalce ta guma jest świetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a nie widac patrzac na wlosy ze cos sie ma na nich?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja mam wloski dosc ciemne i jezeli nakladam niewiele, na obie rece to nie widac. bardziej widac na koncach ktore zawsze bardziej akcentuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10169 i mi osobiscie odpowiada) nie musisz sie tego obawiac. jezeli moje sa posklejane(mam wlosy wystrzepione do ramion) to tlyko czuje to pod palcami. tego wcale nie widac! i to jest rewelacyjne!! ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a czym rozni sie ta brazowa od niebieskiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moj facet mial ta niebieska, wiec czasem zdarzalo mi sie uzywac tej jego.
podam ci kilka moich spostrzezen ![]() - kupilismy gumy tego samego dnia. jemu juz sie skonczyla a ja mam ja caly czas, a przeciez on ma krotsze wlosy ![]() - ta brazowa pachnie tak cytrusowo, chyba bardziej mi sie podoba jej zapach niz tej niebieskiej - konsystencja jest troszeczke inna. niebieska jest gestsza od tej brazowej przez co moze byla mniej wydajna? - no i moim wloskom chyba bardziej sluzy ta brazowa ale to wszystko to zalezy od tego jak sie guma bedzie zachowywala w polaczeniu z twoimi wloskami ![]() ja jednak wybieram brazowa ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
a ja jeszcze mam pytanie. jak wy nakladacie ta gume? bo ja to najpierw biore na lapki i pocieram nimi o sobei i pozniej hop siup na wloski. moze jest jakis lepszy sposob dajacey lepsze efekty,co
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
no ja dokladnie tak samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Pojdz do dobrego fryzjera, ktory ciedobrze obstrzyze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
malalko, nie wiem czy znasz taka metode, ale skoro ja juz ja znam to sie podziele na forum
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a ja jak kupilam tak lezy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.