psycholog poznan - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-24, 09:22   #1
mikuri
Przyczajenie

psycholog poznan

Witam Kochane, przepraszam bardzo jesli off topuje i jesli podobny watek juz jest ale nie natknelam sie a bardzo potrzebuje porady

czy moglaby ktoras z Was polecic mi dobrego psychologa w Poznaniu ( badz blisko pod ) bardzo najlepiej panstwowego ( ale mozecie pisac o wszystkich wedlug Was dobrych najwyzej..sie zastanowie i moze znajde jakos na to pieniadze ).

Cierpie na napady kompulsji ( bulimia...typu B ? to sie chyba nazywa, nie wiem czy tak sie nazywa, ta w ktorej po kompulsjach nie powoduje sie wymiotow tylko sie rygorystycznie odchudza )

Jest dla mnie...dosc wazne..by psycholog nie byl/nie byla negatywnie nastawiona do homoseksualizmu ( bo wtedy moge sie nie otworzyc ), tylko wiem ze pewnie nie bedziecie wiedzialy jaki ma do tego stosunek..niestety, no ale w razie czego piszę
mikuri jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 20:41   #2
Tynusia
Zakorzenienie

Dot.: psycholog poznan

Cytat:
Napisane przez mikuri Pokaż wiadomość
Witam Kochane, przepraszam bardzo jesli off topuje i jesli podobny watek juz jest ale nie natknelam sie a bardzo potrzebuje porady

czy moglaby ktoras z Was polecic mi dobrego psychologa w Poznaniu ( badz blisko pod ) bardzo najlepiej panstwowego ( ale mozecie pisac o wszystkich wedlug Was dobrych najwyzej..sie zastanowie i moze znajde jakos na to pieniadze ).

Cierpie na napady kompulsji ( bulimia...typu B ? to sie chyba nazywa, nie wiem czy tak sie nazywa, ta w ktorej po kompulsjach nie powoduje sie wymiotow tylko sie rygorystycznie odchudza )

Jest dla mnie...dosc wazne..by psycholog nie byl/nie byla negatywnie nastawiona do homoseksualizmu ( bo wtedy moge sie nie otworzyc ), tylko wiem ze pewnie nie bedziecie wiedzialy jaki ma do tego stosunek..niestety, no ale w razie czego piszę
Ja ide właśnie na narodowy fundusz na osiedlu pod lipami

Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret
Tynusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-01, 18:32   #3
colson
Raczkowanie

Pani Anna Bukowska - Posadzy
colson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-14, 10:54   #4
karolinaodkotow
Przyczajenie

Faktycznie, można spotkać kogoś kto uważa orientację homoseksualną za chorobę, ale wedle aktualnej wiedzy medycznej, psychologicznej, seksuologicznej - żadna orientacja seksualna nie jest zdrowsza Tak nam kiedyś psycholog w liceum tłumaczyła i tego się trzymam! Są też psycholodzy - seksuolodzy, to z nimi już w ogóle nie powinno być problemu jeśli chodzi o te sprawy.
Jak szukasz dobrego psychologa na NFZ to sprawdź Poradnie Zdrowia Psychicznego, jest kilka w Poznaniu, tylko czasem kolejki jak to w NFZ, ale wszystko zależy od problemu. Poza tym jak jesteś w szkole - to psycholog szkolny, jak studiujesz - to są poradnie dla studentów przy uczelni. Ja sama tak właśnie korzystałam i mi wystarczyły te spotkania, żeby ruszyć z miejsca. Powodzenia!!!

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez colson Pokaż wiadomość
Pani Anna Bukowska - Posadzy
Ta Pani pracuje w szpitalu i w szkole, z tego, co wiem, bo koleżanka jak była z bólem brzucha na oddziale to miała konsultację - diagnozę psychologiczną Mówiła, że OK.
karolinaodkotow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości