|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
psycholog poznan
Witam Kochane, przepraszam bardzo jesli off topuje i jesli podobny watek juz jest ale nie natknelam sie a bardzo potrzebuje porady
czy moglaby ktoras z Was polecic mi dobrego psychologa w Poznaniu ( badz blisko pod ) bardzo najlepiej panstwowego ( ale mozecie pisac o wszystkich wedlug Was dobrych najwyzej..sie zastanowie i moze znajde jakos na to pieniadze ). Cierpie na napady kompulsji ( bulimia...typu B ? to sie chyba nazywa, nie wiem czy tak sie nazywa, ta w ktorej po kompulsjach nie powoduje sie wymiotow tylko sie rygorystycznie odchudza ) Jest dla mnie...dosc wazne..by psycholog nie byl/nie byla negatywnie nastawiona do homoseksualizmu ( bo wtedy moge sie nie otworzyc ), tylko wiem ze pewnie nie bedziecie wiedzialy jaki ma do tego stosunek..niestety, no ale w razie czego piszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: psycholog poznan
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pani Anna Bukowska - Posadzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Faktycznie, można spotkać kogoś kto uważa orientację homoseksualną za chorobę, ale wedle aktualnej wiedzy medycznej, psychologicznej, seksuologicznej - żadna orientacja seksualna nie jest zdrowsza
![]() Jak szukasz dobrego psychologa na NFZ to sprawdź Poradnie Zdrowia Psychicznego, jest kilka w Poznaniu, tylko czasem kolejki jak to w NFZ, ale wszystko zależy od problemu. Poza tym jak jesteś w szkole - to psycholog szkolny, jak studiujesz - to są poradnie dla studentów przy uczelni. Ja sama tak właśnie korzystałam i mi wystarczyły te spotkania, żeby ruszyć z miejsca. Powodzenia!!! ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Ta Pani pracuje w szpitalu i w szkole, z tego, co wiem, bo koleżanka jak była z bólem brzucha na oddziale to miała konsultację - diagnozę psychologiczną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.