|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
aaaa RATUNKU!!!
To dla mnie bardzo ważne!.Bardzo banalne (podejżewam)-jak wrócić do emotek , które były przy instalacji GG.Zainstalowałam jakieś (nie wiem po co
) i teraz nie moge wrócic do porzednich.Mam najnowsze GG.I lista zawierała ten zestaw wszystkich żółtych buźek (na zakupach, z psem itp.) i te stare , z tego najstarszego GG.Pomóżcie!
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Up Up!!Pomózcie...a może ktoś mi prześle swoje skopiowane pliki emotyek ,żebym je mogła do wsoich grać.Nie zostawiajcie mnie samej.....ja nieczęsto o coś prosze
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: aaaa RATUNKU!!!
Proponuje wyeksportować listę gg do serwera lub pliku, a potem wejść w panel sterowania i odinstaluj gg, a następnie zainstaluj je na nowo. To chyba najprostsze wyjście.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
No na to też bym wpadla ...ale ja mam jeszcze 2 osoby(oprócz mnie) ,które kozystają z tego gadu.Nie moge tak po prostu im tego odinstalowac- a listy kontaktów.A pozatym to mój tata jest głównym modernatorem naszego GG
.I po prostu namieszałam bracikowi i tacie w emotkach i chce teraz to odręcić, żeby mieli te stare.
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
ftp://ftp.bonq.pl/Wizaz/emots.zip
Sciągnij sobie gdzies na dysk ten plik emots.zip. Potem go rozpakuj do katalogu Gadu-Gadu. W tym katalogu jest podkatalog Emots - w nim standartowo powinny byc dwa katalogi o nazwach '1' i '2'. Prawdopodobnie po zainstalowaniu nowych emotek masz tam teraz co innego, więc wyrzuć to co jest w tym katalogu "Emots" i wrzuć te rozpakowane '1' i '2'. Jeśli to nie pomoże, to pozostaje instalowanie na nowo GG. To co Ci napisałam działa w GG 6.1 i starszych wersjach. Jeśli masz GG 7.0 to nie gwarantuję, ze mechanizm emotek jest taki sam. Nowego GG nie znam. Powodzenia. |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
jeśli masz win XP (w '98 tak nie jest, w innych nie testowałam więc nie wiem) to katalogi z profilami użytkowników gg (czyli cała lista kontaktów, archiwum itp) nie są przechowywane w tym samym katalogu, co program, tylko mniej więcej tak "c:\documents and settings\aktualnie_zalogo wany_użytkownik\gg".
Nie są one z tego miejsca usuwane w trakcie odinstalowania/ponownej instalacji gg, więc śmiało można przeinstalować program jeśli skopiowanie emotek nie zadziała. A zapobiegawczo można sobie też te profile użytkowników stamtąd skopiować do jakiegoś katalogu zapasowego (można kopiować wszystkie profile, nawet jeśli nie znasz hasła do zalogowania się na gg tych użytkowników) .
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.

) i teraz nie moge wrócic do porzednich.Mam najnowsze GG.I lista zawierała ten zestaw wszystkich żółtych buźek (na zakupach, z psem itp.) i te stare , z tego najstarszego GG.Pomóżcie!

.