Najbardziej szalona impreza na jakiej byłyście? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-11-17, 22:47   #1
czekoladka79
Zadomowienie

Najbardziej szalona impreza na jakiej byłyście?

Chodzi mi to o imprezy w niecodziennych miejscach, okolicznościach, zwariowane wydarzenia, które wspominacie z usmiechem na twarzy i z lekkim niedowierzaniem

Kilka lat temu w sobotni wieczór zawitały do mnie dwie moje kumpele i szalona ciotka 40-kilkulatka, która potrafiła każdą imprę rozkręcić w mig.
No i siedzimy sobie przy drineczku, chochramy się jak wariatki, ale jakiś kawałek faceta by się przydał. Chata wolna, lodówka pełna alkoholu i jedzonka a samca jak na lekarstwo.
No więc moja ciocia wpada na genialny pomysł, że kilka dni temu przez pomyłkę telefoniczną poznała policjanta z komendy nieopodal znajdujacej się. Zanim zdążyłam zaprotestować ta szalona kobieta już wisiała na słuchawce milutko szczebiocząc do wspomnianego gliny tłumacząc jakie to biedne i samotne jesteśmy z powodu braku samców i prosimy o interwencję ... miłych panów po czym podała mój adres i zaczęła opowiadać jak dojechać, próbowałam wyrwać jej słuchawkę, ale było juz za późno. Modliłam się, żeby panowie potraktowali to jako żart ...
Zaczełyśmy znów sobie plotkować i zapomniałyśmy o całym zdarzeniu i w pewnej chwili słyszę pisk mojej koleżanki, że pod bramą stoi radiowóz ...
Wparowało do nas dwóch przystojnych panów w mundurach, bardzo kulturalnych ... stwierdzili, że sobota, nudy na komendzie to nie mogli odrzucić tak kuszącego zaproszenia Słuchajcie nawet kanapki nam zrobili ... a my na policję narzekamy
Po czym przenieśliśmy imprę na ... komendę, zeby temu trzeciemu policjantowi co został na "czatach" nie było smutno ... miałam okazję pojeździć radiowozem, zakuć się w kajdanki, potańczyć na biurku komendanta, a nawet wypić mu wódkę z biurka ...
Mieszkałam wtedy na prowincji, więc wyobraźcie sobie jakie ploty były że mnie w nocy radiowozem w kajdankach zabrali ...

Jeden z panów policjantów został moim serdecznym przyjacielem po tej imprezie i teraz awansował ...

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2011-07-31 o 08:36
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-18, 20:49   #2
novakia
Zakorzenienie

Dot.: Najbardziej szalona impreza na jakiej byłyście?

troche tych imprez bylo, ale az takich przygod nie mialam chyba i nic mi nie zapadalo tak w pamiec
Stary 2006-11-18, 20:55   #3
ksh
Zakorzenienie

<hahaha>
szalone jesteście, dziewczyny
ja takich mega imprez nie miałam... nie tak od początku do końca, może tylko pewne małe szczegóły... pogrzebię trochę w pamięci, może coś odnajdę
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-18, 21:25   #4
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

jeszcze nic ciekawgo mi sie nie trafilo:P
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-18, 21:37   #5
aurelia_1
Raczkowanie

Mi chyba też nie...A może nie pamiętam?

aurelia_1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 00:14   #6
muron
Zakorzenienie

kupe lat temu, jeszcze w liceum kolezanka zorganizowala impreze w stylu lat 70. Nie mozna bylo wymigac sie dzwonami. Przez miesiac buszowalismy po szafach i strychach. Niektorzy szyli ciuchy. Byly peruki afro, buty z epoki. Ciuchy lacznie z plaszczami/kurtkami (zima). Muzyka tylko z czarnych plyt. Kolega przyjechal 23 letnia skoda, w kolorze lazienkowo-niebieskim. Jak sie wysypala z niego banda hippisow to ludzie staneli na chodniku. Kiedy w swietnych humorach poszlismy do sklepu, a ciuchy jak z Hair lub Goraczki sobotniej nocy. Dwoch podpitych facetow zastanawialo sie na glos:Stasiek mam halucyncje. A jacys maloletni jak my spytali sie_czy wy cos bierzecie??? Bossska impreza. Nie wszyscy od razu sie rozpoznalismy. Czasu sie nie cofnie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431
muron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 01:28   #7
rzastin
Zakorzenienie

Moja szalona impreza trwa od wczoraj Właśnie dobiega końca.
Przyjaciółki urządziły mi wspaniałe urodziny

rzastin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-19, 09:50   #8
giganciara
Rozeznanie

GG do giganciara

aaa wszystkiego naj rzastin

Jakoś nic nie przychodzi mi do głowy. Na ten moment przypomniał mi się epizod jak koleżanka zatrzasnęła się w łazience na domówce (sylwester) i w środku nocy lataliśmy po sąsiadach w poszukiwaniu odpowiednio długiej drabiny, żeby wyciągnąć ją przez okno (1 piętro) W momencie kiedy ona przymierzała się do wyjścia na parapet ktoś tak silinie pchnął klamkę że wyłamał zamek i drzwi się otworzyły

"uczę się sztuki życia, hip-hop to mój sensei.."

giganciara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 11:00   #9
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Chodzi mi to o imprezy w niecodziennych miejscach, okolicznościach, zwariowane wydarzenia, które wspominacie z usmiechem na twarzy i z lekkim niedowierzaniem

Kilka lat temu w sobotni wieczór zawitały do mnie dwie moje kumpele i szalona ciotka 40-kilkulatka, która potrafiła każdą imprę rozkręcić w mig.
No i siedzimy sobie przy drineczku, chochramy się jak wariatki, ale jakiś kawałek faceta by się przydał. Chata wolna, lodówka pełna alkoholu i jedzonka a samca jak na lekarstwo.
No więc moja ciocia wpada na genialny pomysł, że kilka dni temu przez pomyłkę telefoniczną poznała policjanta z komendy nieopodal znajdujacej się. Zanim zdążyłam zaprotestować ta szalona kobieta już wisiała na słuchawce milutko szczebiocząc do wspomnianego gliny tłumacząc jakie to biedne i samotne jesteśmy z powodu braku samców i prosimy o interwencję ... miłych panów po czym podała mój adres i zaczęła opowiadać jak dojechać, próbowałam wyrwać jej słuchawkę, ale było juz za późno. Modliłam się, żeby panowie potraktowali to jako żart ...
Zaczełyśmy znów sobie plotkować i zapomniałyśmy o całym zdarzeniu i w pewnej chwili słyszę pisk mojej koleżanki, że pod bramą stoi radiowóz ...
Wparowało do nas dwóch przystojnych panów w mundurach, bardzo kulturalnych ... stwierdzili, że sobota, nudy na komendzie to nie mogli odrzucić tak kuszącego zaproszenia Słuchajcie nawet kanapki nam zrobili ... a my na policję narzekamy
Po czym przenieśliśmy imprę na ... komendę, zeby temu trzeciemu policjantowi co został na "czatach" nie było smutno ... miałam okazję pojeździć radiowozem, zakuć się w kajdanki, potańczyć na biurku komendanta, a nawet wypić mu wódkę z biurka ...
Mieszkałam wtedy na prowincji, więc wyobraźcie sobie jakie ploty były że mnie w nocy radiowozem w kajdankach zabrali ...

Jeden z panów policjantów został moim serdecznym przyjacielem po tej imprezie i teraz awansował .... pracuje w komendzie głównej
Moja najbardziej szalona impreza do tej pory to 13 () urodziny. Jako, że był to koniec podstawówki, zaprosiłam sporo osób i... działo się kolega wchodził na płot sąsiadów i tańczył przy słupie, koleżanka zasuwała wieloskokiem po ulicy wrzeszcząc 'pitąąąąg!!!', połamaliśmy stół, wiele talerzy się zbiło... Niby takie głupie, dziecięce zabawy, ale miło to wspominam Działo się
Stary 2006-11-19, 11:08   #10
kariera85
Wtajemniczenie

GG do kariera85

Cytat:
Napisane przez Anul3k Pokaż wiadomość
Moja najbardziej szalona impreza do tej pory to 13 () urodziny.[...] Niby takie głupie, dziecięce zabawy, ale miło to wspominam Działo się
ja to z tamtych moich lat pamietam najwyzej szkolne zawody sportowe...
..poczułam zimne tchnienie (pre)historii..brr
Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć
kariera85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 11:16   #11
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Cytat:
Napisane przez kariera85 Pokaż wiadomość
ja to z tamtych moich lat pamietam najwyzej szkolne zawody sportowe...
..poczułam zimne tchnienie (pre)historii..brr

Ale to było rok temu, więc pamiętam
Stary 2006-11-19, 11:36   #12
miu miu
Wtajemniczenie

czekoladka79

Fajny temat Ja jak na razie przypominam sobie tylko dwie sytuacje.

Kiedyś byłam na imprezie (domówce), na której wybuchł pożar - piekarnik się zapalił, na szczęście udało go się ugasić ale na suficie została welka czarna smuga bo płomienie były wysokie aż po sufit.

Poza tym pamiętam jak jeździłam w Holandii z jednej imprezy na drugą na bagażniku roweru, który prowadził zalany kumpel, a później kumpela (też nietrzeźwa). Na szczęście pod samochód nie wpadliśmy, mimo, że jechaliśmy środkiem ulicy szerokim slalomem
Stary 2006-11-19, 21:54   #13
czekoladka79
Zadomowienie

Przypomiała mi się jeszcze jedna impra na zakończenie II LO kiedy to jedna z naszych koleżanek zjeżdzała u kumpla na sankach ze schodów ... a druga (najlepsza uczennica w klasie) zmieniała na środku tir-owskiej, tranzytowej trasy tampaxa .... trochę dziewczyny za dużo wypiły
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości