|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Najbardziej szalona impreza na jakiej byłyście?
Chodzi mi to o imprezy w niecodziennych miejscach, okolicznościach, zwariowane wydarzenia, które wspominacie z usmiechem na twarzy i z lekkim niedowierzaniem
![]() Kilka lat temu w sobotni wieczór zawitały do mnie dwie moje kumpele i szalona ciotka 40-kilkulatka, która potrafiła każdą imprę rozkręcić w mig. No i siedzimy sobie przy drineczku, chochramy się jak wariatki, ale jakiś kawałek faceta by się przydał. Chata wolna, lodówka pełna alkoholu i jedzonka a samca jak na lekarstwo. No więc moja ciocia wpada na genialny pomysł, że kilka dni temu przez pomyłkę telefoniczną poznała policjanta z komendy nieopodal znajdujacej się. Zanim zdążyłam zaprotestować ta szalona kobieta już wisiała na słuchawce milutko szczebiocząc do wspomnianego gliny tłumacząc jakie to biedne i samotne jesteśmy z powodu braku samców i prosimy o interwencję ... miłych panów ![]() Zaczełyśmy znów sobie plotkować i zapomniałyśmy o całym zdarzeniu i w pewnej chwili słyszę pisk mojej koleżanki, że pod bramą stoi radiowóz ... Wparowało do nas dwóch przystojnych panów w mundurach, bardzo kulturalnych ... stwierdzili, że sobota, nudy na komendzie to nie mogli odrzucić tak kuszącego zaproszenia ![]() ![]() Po czym przenieśliśmy imprę na ... komendę, zeby temu trzeciemu policjantowi co został na "czatach" nie było smutno ... miałam okazję pojeździć radiowozem, zakuć się w kajdanki, potańczyć na biurku komendanta, a nawet wypić mu wódkę z biurka ... ![]() Mieszkałam wtedy na prowincji, więc wyobraźcie sobie jakie ploty były że mnie w nocy radiowozem w kajdankach zabrali ... ![]() ![]() ![]() Jeden z panów policjantów został moim serdecznym przyjacielem po tej imprezie i teraz awansował ... ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2011-07-31 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najbardziej szalona impreza na jakiej byłyście?
troche tych imprez bylo, ale az takich przygod nie mialam chyba i nic mi nie zapadalo tak w pamiec
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
<hahaha>
szalone jesteście, dziewczyny ![]() ja takich mega imprez nie miałam... nie tak od początku do końca, może tylko pewne małe szczegóły... pogrzebię trochę w pamięci, może coś odnajdę ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jeszcze nic ciekawgo mi sie nie trafilo:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mi chyba też nie...A może nie pamiętam?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kupe lat temu, jeszcze w liceum kolezanka zorganizowala impreze w stylu lat 70. Nie mozna bylo wymigac sie dzwonami. Przez miesiac buszowalismy po szafach i strychach. Niektorzy szyli ciuchy. Byly peruki afro, buty z epoki. Ciuchy lacznie z plaszczami/kurtkami (zima). Muzyka tylko z czarnych plyt. Kolega przyjechal 23 letnia skoda, w kolorze lazienkowo-niebieskim. Jak sie wysypala z niego banda hippisow to ludzie staneli na chodniku. Kiedy w swietnych humorach poszlismy do sklepu, a ciuchy jak z Hair lub Goraczki sobotniej nocy. Dwoch podpitych facetow zastanawialo sie na glos:Stasiek mam halucyncje. A jacys maloletni jak my spytali sie_czy wy cos bierzecie??? Bossska impreza. Nie wszyscy od razu sie rozpoznalismy. Czasu sie nie cofnie
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moja szalona impreza trwa od wczoraj
![]() Przyjaciółki urządziły mi wspaniałe urodziny ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
aaa wszystkiego naj rzastin
![]() Jakoś nic nie przychodzi mi do głowy. Na ten moment przypomniał mi się epizod jak koleżanka zatrzasnęła się w łazience na domówce (sylwester) i w środku nocy lataliśmy po sąsiadach w poszukiwaniu odpowiednio długiej drabiny, żeby wyciągnąć ją przez okno (1 piętro) ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ..poczułam zimne tchnienie (pre)historii..brr ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to było rok temu, więc pamiętam ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
czekoladka79
![]() Fajny temat ![]() Kiedyś byłam na imprezie (domówce), na której wybuchł pożar - piekarnik się zapalił, na szczęście udało go się ugasić ale na suficie została welka czarna smuga bo płomienie były wysokie aż po sufit. Poza tym pamiętam jak jeździłam w Holandii z jednej imprezy na drugą na bagażniku roweru, który prowadził zalany kumpel, a później kumpela (też nietrzeźwa). Na szczęście pod samochód nie wpadliśmy, mimo, że jechaliśmy środkiem ulicy szerokim slalomem ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Przypomiała mi się jeszcze jedna impra na zakończenie II LO kiedy to jedna z naszych koleżanek zjeżdzała u kumpla na sankach ze schodów ... a druga (najlepsza uczennica w klasie) zmieniała na środku tir-owskiej, tranzytowej trasy tampaxa .... trochę dziewczyny za dużo wypiły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.