2018-03-06, 16:51
|
|
Raczkowanie
|
wyjazdy za granice z fitnessem i sportem ogólnie
Czy słyszała któraś z was, o czymś takim, jak np. fitness4malta? Pierwszy raz widze cos takiego, i wydaje mi sie ciekawe, tym bardziej, że na Malcie bylam i meega mi się podobało, a tego, co mi brakuje na tradycyjnych obozach czy wczasach to ćwiczenia właśnie Nie iwem, jak to z ceną i w ogóle, musialabym przekalkulować, czy się opłaca, ale co sadzicie o czyms takim? Myślicie, że to dobry sposob na spedzenie wakacji? Chciałabym pojechać na jakichs sportowy wyjazd (ale nie zadna siatkowka, czy cos takiego, oj, nie), ale wiekszosc to jakies obozy odchudzajace, a ja jestem szczuplutka, po prostu lubie cwiczyc i chce sie troche wzmocnic :/ nie wiem, czy bym sie odnalazla w otoczeniu starszych, otyłych pan - nie to, że coś do nich mam, ale sami wiecie, o co mi chodzi z wakacjami, zeby były dobrane do mnie Jestem młodą dziewczyna, mam 21 lat i chciałabym jakos fajnie spedzic te wakacje. Już nawet nie liczę na to, że uda mi się zmówić z jakimiś koleżankami, bo co roku jest to samo, i kończy się na Polsce czy gdzieś...ja nie chcę tak. Nie ma porzeby uzależniać się od kogoś. Co o tym myślicie? Może któraś była już na takim wyjezdzie i moze sie pochwalic, czy to faktycznie dobra inwestycja czy zwykly chwyt marketingowy? spoko
|
|
|