|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
arkadia czy złote tarasy?
tak jak w tytule.
ktore cetrum polecacie? nie bylam nigdy w zadnym z nich a mam nadzieje, ze niedlugo podczas mojego pobytu w warszawie, bede miala okazje do ktoregos wstapic. jak wyglada roznica jesli chodzi o sklepy, ceny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: arkadia czy złote tarasy?
ja bylam w arkadii 2 razy, a w tarasach raz i chociaz pierwsze moje wrazenie bylo, iz arkadia lepsza, to bardziej jestem zadowolona z zakupow w tarasach, takze jako osoba, ktora przyjechala do wawki tylko na zakupy osoboscie jestem za tarasami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zalezy jakie sklepy Cie interesuja? raczej obstawiala bym złote tarasy, bo są tam takie sklepy jak bershka , pull & bear , nie ma croppa i cubusa
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja wole arkadie
![]() ale tarasy tez maja swoje zalety, sa w samym centrum, fajny widok z gornego pietra ![]() w sieciowkach ceny takie same..a najwieksze sa w obu centrach, wiec niezaleznie gdzie trafisz ![]() HAPPY HUNTING ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Ceny wszędzie są takie same, w końcu są narzucone odgórnie przez markę (w czasie przecen oczywiście są pewne różnice w cenach, to wynika z faktu, że przeceny wchodzą w różnym czasie).
Co do sklepów - w Arkadii są wszystkie, moda młodzieżowa, damska, męska, kosmetyki, dużo sklepów z butami. Każdy znajdzie coś dla siebie. W ZT natomiast sklepy nastawione są bardziej na młodszych klientów, stąd tanie i popularne marki typu Pull&Bear, Stradivarius czy Bershka. Osobiście najbardziej lubię Galerię Mokotów, ponieważ znajdują się tam wszystkie sklepy, które są moim zdaniem coś warte, jednak miejsce pozostaje kameralne. W ZT z kolei roi się od szalonych galerianek, których średnia wieku nie pozwala im nawet na rozpoczęcie nauki w liceum. Arkadia natomiast jest trochę męcząca, dużo bufonów, zazwyczaj dzikie tłumy (z wyjątkiem pierwszej godziny po otwarciu). Tak czy siak - jestem za Arkadią. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
prawdopodobnie zagoszcze w arkadii.
mam nadzieje, ze znajde cos dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Podobnież w Bershce są duże wyprzedaże. Ja jutro zagoszczę w Złotych Tarasach
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
Często wpadam z zimkami do Tomiego Hilfigera w Arkadii czy Złotych Tarasach ale powiem wam że najbardziej lubie zakupy w wtej czadowej galerii Simply przy samym rondzie Wiatraczna. Nie tylko moge tam zrobić tanie zakupki w markecie ale przede wszystkim odwiedzam super stoisko z perfumami, branzoletkami, i portfelikami skórzanymi przy samymm wejściu. Już tam kupiłóam kilka rzeczy i na pewno jescze wróce.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie Arkadia!
Jest to większy kompleks handlowy niż Złote Tarasy. W jednym i drugim jest duży ruch, ale myślę, że "gęstość zaludnienia" większa jest w Złotych pewnie dlatego, że jest przy Dw. Centralnym. No i jak ktoś przyjeżdza samochodem, to w Złotych Tarasach parking jest płatny i to dosyć drogo się płaci. A w Arkadii parking jest bezpłatny ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Myślę, że jak przyjeżdżasz pociągiem na Centralną, to ZT są zdecydowanie wygodniejsze. Wejście niemal prosto z peronu. A sklepy w zasadzie wszędzie takie same.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.