|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Helios- bilety
Dostałam jakiś czas temu dwie wejściówki do kina Helios. Są to takie dwa kupony prezentowe drukowane na białym kartoniku z kokardką. Uprawniają one do wejścia na dowolny seans.
Ostatnio udało mi się je odnaleźć między innymi dokumentami, ale niestety termin wykorzystania już minął Czy mogę jednak jakoś wydłużyć termin realizacji tych wejściówek? ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Helios- bilety
Nie sądzę, przepadło. Ewentualnie możesz próbować wejść a jak się zorientuja udać zaskoczona ;P ale nawet jakby to przeszło to ja bym chyba cały seans siedziała jak na szpilkach, że zaraz to ktoś odkryje i mnie wyciągną w środku filmu haha ;P
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Wejściówki i tak trzeba zamienić w kasie na bilety, więc raczej nie ma szans - przepadło to przepadło
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Liczyłam, że może chociaż za niewielką dopłatą mi to przedłużą :/ Zawsze to byłoby mniej niż jak miałabym kupować cały bilet za 19-20 zł
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzeniona
|
Pracowałam w wielu kinach, w tym w Heliosie. Takie zaproszenia musisz wymienić w kasie na bilety, one same nie uprawniają do wejścia. Nie da się w żaden sposób dopłacić ani przedłużyć ich ważności, niestety przepadło.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Co do wymiany w kasie to oczywiście widziałam
Szkoda, że przepadły. Trudno. Może uda się, gdzieś jeszcze zdobyć jakieś zniżki albo wejściówki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

Czy mogę jednak jakoś wydłużyć termin realizacji tych wejściówek? 

Szkoda, że przepadły. Trudno. Może uda się, gdzieś jeszcze zdobyć jakieś zniżki albo wejściówki