|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Helios- bilety
Dostałam jakiś czas temu dwie wejściówki do kina Helios. Są to takie dwa kupony prezentowe drukowane na białym kartoniku z kokardką. Uprawniają one do wejścia na dowolny seans.
Ostatnio udało mi się je odnaleźć między innymi dokumentami, ale niestety termin wykorzystania już minął ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Helios- bilety
Nie sądzę, przepadło. Ewentualnie możesz próbować wejść a jak się zorientuja udać zaskoczona ;P ale nawet jakby to przeszło to ja bym chyba cały seans siedziała jak na szpilkach, że zaraz to ktoś odkryje i mnie wyciągną w środku filmu haha ;P
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Wejściówki i tak trzeba zamienić w kasie na bilety, więc raczej nie ma szans - przepadło to przepadło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Liczyłam, że może chociaż za niewielką dopłatą mi to przedłużą :/ Zawsze to byłoby mniej niż jak miałabym kupować cały bilet za 19-20 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzeniona
|
Pracowałam w wielu kinach, w tym w Heliosie. Takie zaproszenia musisz wymienić w kasie na bilety, one same nie uprawniają do wejścia. Nie da się w żaden sposób dopłacić ani przedłużyć ich ważności, niestety przepadło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Co do wymiany w kasie to oczywiście widziałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.