|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Przeprowadzka do Wawy :D
Witam Was kochane Wizażanki
![]() ![]() -W jakiej dzielnicy Warszawy najlepiej szukać pokoju? I tutaj dość istotnymi kryteriami są: cena, dobra komunikacja, i powiedzmy że bezpieczeństwo, bo np o Pradze zbyt dobrze się nie mówi. -Na jaki mniej więcej koszt przygotować się w przypadku wynajęcia pokoju jednoosobowego, w którym powiedzmy, nie wali się sufit na głowę? -Jakie miejsca w Warszawie warto znać? -Znacie/polecacie jakąś kawiarnię ze względu na wyjątkowy klimat? -Powinnam jeszcze coś wiedzieć przed przeprowadzką? Kochane, z góry dziękuję Wam za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przeprowadzka do Wawy :D
jest wątek, w którym dziewczyny dużo pisza o wawie, może tam napisz, albo porpoś admina, zeby połączył te dwa wątki
![]()
za zgodą Solaris1990 ![]() "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! ![]() http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Ja najlepiej wspominam Targówek, konkretnie Bródno, na komunikację nie narzekałam, choć to kawałek od centrum. Mieszkałam też na Mokotowie (Sadyba) i wspominam bardzo dobrze, a także na Ursynowie (nie podobała mi się ta lokalizacja). 2. Nastawiałabym się na +/- 800 zł, zależy od standardu. Mieszkałam najtaniej w pokoju bardzo dużym, nowoczesnym, z balkonem za 700 zł z rachunkami, a mieszkałam też za 750 zł z rachunkami (jak przychodziło wyrównanie to czasem płaciłam nawet 850 zł) w malutkim pokoiku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
art at its finest.
|
Cytat:
3. Dla mnie liczą się przede wszystkim teatry i kina, i ogólnie wszystkie ośrodki kulturalne. Jeśli chodzi o wszystko inne, to sama nigdy nie przywiązywałam do tego szczególnej wagi i od kilkunastu lat jeżdżę z nawigacją, i żyję ![]() 4. Jest Miau Cafe, w której osobiście jestem zakochana (kawiarnia z kotami, w Krakowie też coś takiego jest, ale w Warszawie podoba mi się o wiele bardziej ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.