|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
By D&G
ostatnio zaintrygowaly mnie te perfumy
![]() niestety na KWC nie ma za wiele ocen tego zapachu i nie widzialam jeszcze ,zeby ktos wypowiadal sie na ich temat ![]() Czy ktoras z was uzywa albo uzywala wczesnije tych perfum? Co o nich sadzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: By D&G
Ja też jestem ciekawa. Czy można je gdzieś jeszcze dostać czy przepadły na dobre?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Sa jeszcze produkowane, ale u nas w Polsce nie widzialam. Jak wiekszosc malo popularnych zapachow zostaly z naszego kraju wycofane. Za to sa w strefach bezclowych i na allegro. Kupilam zreszta jakies 3 lata temu miniaturke. Zapach mnie zaskoczyl i chyba byl troszke zepsuty, albo juz taka jego uroda. Na pewno jest dosc ostry, ani troche slodki. Raczej wytrawny i baaardzo pizmowy, zwierzecy. Niezwykle trwaly i intensywny. W ciemno bym nie kupowala, chyba, ze dla opakowania, ktore jest super.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej, ja mogę się wypowiedzieć na temat męskiej wersji (w zebrę), której używa mój mąż. Uważam ten zapach za bardzo interesujący, niebanalny (sama go wybrałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jeśli miałby ktoś ochotę przetestować jest dostępna miniatura
http://sklep.parfumstyle.com.pl/prod...roducts_id=247 Lubię go i uzywam lecz nie umiem tak sugestywnie opisywac zapachów jak robią to wizażanki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Chętnie poczytałabym jeszcze więcej wypowiedzi na temt By
![]() Czy któraś coś doda ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.