|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wakacje nad morzem 2016!
Dzień dobry!
Mam pytanie do osób z trójmiasta i do osób orientujących się Wybieram się za tydzień na 5dni (pn-pt.) nad morze, dokładnie do Gdańska. Jak sądzicie ile pieniążków powinniśmy zabrać? Jedziemy we dwoje. Odliczając oczywiście zakwaterowanie bo na to mamy odłożone już od jakiegoś czasu. Ja uważam, że 2tys. na 5 dni spokojnie nam wystarczą jednak mój facet ma jeszcze wątpliwości więc pytam Was co Wy sądzicie?
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Inez
|
Dot.: Wakacje nad morzem 2016!
Cytat:
Ale jeśli planujecie jeść dużo w restauracjach, korzystać z jakiś atrakcji typu rejsy statkami to faktycznie może być mało. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Zależy, co chcecie robić.
Będzie para, która wyda 50zł dziennie, bo zje tylko smażoną rybkę, wypije piwo i to im do szczęścia wystarczy, a będzie para która w jeden wieczór w nadmorskim barze wyda te 2000.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się - zależy c chcecie robić. Mi 2 tys w zupełności by wystarczyło na pobyt 4-osobowej rodzinki
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Złe pytanie - zależy jak chcecie spędzać ten wypoczynek. Bo wychodzisz na imprezę, i nagle noc cię kosztuje jakieś 200 zł. Bo taksówka, bo alkohol, jakieś jedzenie na mieście. Jeśli jednak to zwyczajne zwiedzanie to kosmicznych kwot nie zapłacicie - no chyba że wejściówki w jakimś miejscu będą drogie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

Mam pytanie do osób z trójmiasta i do osób orientujących się
Wybieram się za tydzień na 5dni (pn-pt.) nad morze, dokładnie do Gdańska. Jak sądzicie ile pieniążków powinniśmy zabrać? Jedziemy we dwoje. Odliczając oczywiście zakwaterowanie bo na to mamy odłożone już od jakiegoś czasu.