|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Bokserki czy krawat - co dla kolegi? :)
Mieliśmy w klasie takie losowanie, kto komu robi prezent na Gwiazdkę. Wiecie na pewno na czym to polega, nie muszę tłumaczyć
No i wylosowałam kolegę. Przez te pół roku chodzenia razem do klasy prawie go nie poznałam. Wiem, że lubi chodzić na dyskoteki, nie lubi szkoły za bardzo, woli się bawić. Myślicie, że bokserki albo krawat z Mikołajem będą dla niego fajnym prezentem? Czy może za odważnym jak dla kolegi, którego prawie nie znam? Co radzicie wybrać - krawat, bokserki czy coś innego?
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bokserki czy krawat - co dla kolegi? :)
Ja mysle ze bokserki nie
Smieszny krawat juz bardziej, o ile lubi takie rzeczy Moze kup mu jakas ciekawa rzecz do pokoju ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Krawata z mikołajem może nigdy nie założyć, bo w święta np nie ubiera się w garnitur, a poza świętami takiego krawata na pewno nie ubierze.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Bokserki też odradzam, jak go za bardzo nie znasz,krawat też się możę nie przydać. Może płytę jakiegoś zespołu, który lubi?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
ja tez odradzam krawat i boxerki...a może właśnie tą płytę? albo jakiś kubek śmieszny? albo portfel?...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Ani to ani to. Wyobrażam sobie reakcje jego kolegów kiedy wyciągnie swój prezent... bokserki
a krawat to nie, już lepiej jakiś bałwan świeczka? Mój brat dostał takie coś kiedyś, ładna ozdoba a może nawet to komuś na prezent dać...
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Ja na Twoim miejscu kupiłabym jednak krawat z jakimś świątecznym albo śmiesznym wzorem
(sama miałam taki pozmysł ale wylosowałam koleżankę:P) Przecież prezetn niekoniecznie musi być przydatny |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
jesli juz wypierac z tych 2 opcji to krawat, ale lepiej z jakims smiesznym motywem - niekoniecznie z mikolajem, bo swieta mina a on moze nie zalozyc tego krawata. Bokserki sa zbyt odwazne chyba...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Swego czasu moj tata dostal sliczny krawat-w slimaczki-jest bardzo stonowany, trzeba sie uwaznie przyjezec zeby zobaczyc ze to slimaczki.
Jesli juz kupowac to cos co raczej zalozy-krawatow moze nie nosic albo nie trafisz w gust. Bokserki dla chlopaka ktorego wlasciwie nie znasz za dobrze i nic Cie z nim nie laczy sa chyba niezbyt wlasciwe. Stawialabym na plyte czy kasete. Poszukaj w archiwum, byly rozne pomysly na prezenty na rozne okazje.
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Krawat to fajny prezent - w liceum dałyśmy kiedyś chłopakom na dzień chłopaka krawaty z postaciami z bajek - moim ulubieńcem był Tweety
Nosili je potem na różne okazje, więc chyba prezent okazał się trafny i udany
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
bokserki??a jezeli nie nosi tego typy bielizny?
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
.
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2012-03-18 o 11:36 |
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kto powiedzial ze w tym wyrze bedzie sam![]() <LOL>
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
hm... czyli odradzacie i bokserki, i krawat? Płyty kupić nie mogę, bo prezenty klasowe mają kosztować pon. 25 zł...
bokserki i tak wyjdą drożej. W takim razie może jakiś zestaw kosnetyków i bokserki albo krawat? Ja nie wiem... a wigilia już w czwartek.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
|
#17 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem po prostu nie wypada dać komuś, kogo się tak naprawdę nie zna, bieliznę. Bokserki to część garderoby, więc jak dla mnie są prezentem dośc frywolnym. TŻ-towi, zaprzyjaznionemu kumplowi... to co innego... można dać nawet super sexi stringi ![]() Dla kolegi proponuję np. kubek z zabawnym obrazkiem - to na pewno w jakiś sposób wykorzysta. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Bokserki są strasznie oklepane, poza tym to kolega-jakby to był Twój facet/przyjaciel/dobry kumpel. Krawat-mówisz, że on lubi imprezować, to chyba nie za bardzo do niego będzie krawat pasował, chociaż lepsze to niż bokserki. A może coś zupełnie innego-portfel?-przynajmniej praktyczny byłby to prezent. :P
Swoją drogą to wydaje mi się, że rzeczy z motywem świątecznym też są bardzo niepraktyczne
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym wczesniej tarfila na takie bokserki to na mikolaja kumplowi bym wlasnie takie kupila przeciez nie mowie o bokserkach w serduszka ktore sa jednoznaczne w sumie gdybym byla chlopakiem bardzie chyba zadowolily by mnie satynowe ( nie uklepane zwykle bawelniane ) bokserki . krawat w sumie tez wiec jesli bokserki to jakies wyjatkowe a krawat odjazdowy yeah
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
a może jakiś zestaw kosmetyków i do tego krawat?
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
po prostu powiedz ze masz klopot z kupieniem prezentu dla niego to moze cos ci zasugeruje
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
postanowiliśmy z klasą zachować w tajemnicy kto kogo wylosował... nie do końca się to wszystkim udało, no ale ani ja nie wiem, kto robi mi prezent, ani ten kolega nie wie ![]() No i kupiłam mu w końcu taki śmieszny kubek mam nadzieję że mu się spodoba. Jeszcze dodam jakieś słodycze i będzie chyba ok, co?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

No i wylosowałam kolegę. Przez te pół roku chodzenia razem do klasy prawie go nie poznałam. Wiem, że lubi chodzić na dyskoteki, nie lubi szkoły za bardzo, woli się bawić. Myślicie, że bokserki albo krawat z Mikołajem będą dla niego fajnym prezentem? Czy może za odważnym jak dla kolegi, którego prawie nie znam?

Smieszny krawat juz bardziej, o ile lubi takie rzeczy