|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
biżuteria na stopę
Tydzien temu goscilam siostre z zagranicy (wyspa Jersey na kanale La Manche). Jak to siostra-przywiozla mi duuzo podarunkow.
Wsrod nich znalazlam piękna bizuterię na stopę. Śliczna bransoletka, srebrna blyszczaca, z drobniutkimi kamyczkami, podwojna. Oczywiscie sztuczna. I pierscionek na palec u stopy, tez srebrny, tez pieknie blyszczacy z blękitnym kamyczkiem. Co wy sadzicie o biżuterii na stopy? Podobno tam gdzie Kasia /siostra/ mieszka taka bizuteria jest bardzo modna. Wg was ładnie to wyglada? Jakos do tej pory nie moglam sie przekonac, ale to co dostalam tak mnie kusi, ze chyba sie przekonam i latem wloze. Wy nosicie? Co o tym myslicie? Dziekuje za odp.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: biżuteria na stopę
moj TŻ szczerze tego nie cierpi totez nawet nie probuje nosic
|
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Moj rowniez ale nie mam z tym problemow bo sama tez raczej nie gustuje w takiej bizuterii.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
pierscionki n astopy widzialm juz 2 sezony u nas ,bransoletke srebrna sama nosze ,pierscionki nie.
jesli tobie sie to podoba to na nic nasze zdanie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Wlasnie o to chodzi.Jezeli podobaja ci sie te rzeczy to jak najbardziej je nos,nie patrz na innych.Gdyby kazdy sugerowal sie opinia innych,to po ulicach chodzilibysmy jednakowo ubrani.
Elementy mojego ubioru tez napewno nie wszystkim sie podobaja ale mnie to zupelnie nie obchodzi.Wazmne ze ja sie w tym dobrze czuje i ze mnie sie to podoba
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
no podoba mi sie, i waszym zdaniem nie bede sie sugerowac
. tylko zapytalam co sadzicie na ten temat![]() dzieki i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Ja chciałam tylko powiedzieć, że gdybyś jednak zdecydowała się na noszenia bransoletki to absolutnie nie popełnij tego samego błedu co moja ciotka. Mianowiecie nie zakłada rajstop na bransoletkę, bo to naprawdę fatalniewygląda
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie podoba taka biżuteria,ale "zwykła",srebrna
a ładne pierscionki(cos a'la plecionki celtyckie ,własnie bez kamyczków widziałam sliczne ze dwa lata temu w Bijou Brigitte
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ja latem noszę zazwyczaj pierścionek srebrny na palcu - lubię taką biżuterię w nietypowych miejscach
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się bransoletki na kostce, ale koniecznie na gołej nodze (bez rajstop
), zaś pierścionki w ogóle. Obrzydza mnie to
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.

. tylko zapytalam co sadzicie na ten temat

), zaś pierścionki w ogóle. Obrzydza mnie to