|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
WROCŁAW dentysta.
Mieszkam we Wrocławiu od wrzesnia i nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć dobrego dentystę. Od wczoraj pobolewa mnie ząb, a jest sesja więc muszę szybko działać. Mam baaardzo złe zęby, trudne do leczenia. Proszę, napiszcie kogo polecacie, oraz mniej- więcej ceny!
![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: WROCŁAW dentysta.
Cytat:
ceny chyba ma takie całkiem średnie, ale chodzę do niej chyba od 10 lat(moja cała rodzina też) i jest naprawdę świetna do tego sympatyczna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Z dużym wyprzedzeniem trzeba się umawiać? Bo na prawdę boję się co będzie jak wstanę jutro rano.
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja chodzę do live-dent na Młodych Techników, profesjonaliści w każdym calu, ale są drodzy. Cennik znajdziesz na ich stronie.
Ja na zębach nie oszczędzam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Też mi nie chodzi o jakąś chałturę, ale niestety jestem studentką a ceny które mają na stronie są kosmiczne...
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Cześć,
moja koleżanka leczy się w dental-art - jest zadowolona, cen też nie mają zbyt wygórowanych i mówiła, że dentyści bardzo mili. Ogólnie polecała, jak coś to wejdź tu www.dental-art.pl i sprawdź sama, a najlepiej umów się na pierwszą wizytę - przegląd bodajże jest bezpłatny. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.