|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię w maju :) Minerały, inna kolorówka, mydełka i inne :)
NIEAKTUALNE
Zdjęcia kosmetyków są w większości w poprzednim wątku, ewentualnie cyknę na życzenie ![]() A w tym miesiącu mam do wymiany: Minerały: Wszystkie minerały są pełnowymiarowe! Jeśli jakiś ma mniejszą od standardowej pojemność to o tym piszę! Jednak i tak nie są to próbki! -Neauty Golden Light big, tylko sprawdzona odrobina paluchem, nawet na pędzel nie nabrany -Chrimaluxe róż w kolorze 06, różowy z drobinkami, nie jest moim ulubieńcem. Użyty kilka razy -Neauty cienie, wszystkoe jedynie testowane: gold rush, volcanic ash, in the woods -LL cień Miami Taupe, zużycie ok 20% -LL róż clementine, zużycie minimalne Inna kolorówka: Twarz: -Deborah perfect and natural w kolorze 01. Bez silikonów, parafiny, parabenów. Użyty cztery razy. Bardzo fajny ma jasny, żółty odcień jest nawilżający i pachnie czekoladą ď Kupiony na ostaniej promocji w Rossmannie. Byłabym nie oddawała ale kupiłam ostatnio koreański krem bb który jest tak szalenie wydajny ze ten podkład mi się szybciej przeterminuje niż dam rade go zużyc ď -ELF flawless finish foundation w kolorze porcelain. Użyty kilka razy. Usta: -Apolosophy kolor 01 vintage pink -Coleur Caramel 269 -Kobo fashion colour w kolorze 105 velvet rose. Wszystkie te pomadki były używane kilka razy, są dla mnie za jasne. Nadadza się dla dziewczyn z jasną czerwienią wargową. Oczy: -Artdeco baza pod cienie , zuzycie około 20% -Kiko watery eyeshadow 228 zużycie minimalne -Kiko watery eyeshadow 201 zużycie minimalne -Inglot paleta z dziesiątką cieni. Paleta na cienie prostokątne ale cienie to kółeczka. Numery cieni: *467 zuzycie ok. 40% *393 pearl zużycie ok. 40% *399 pearl zużycie minimalne *157 amc shine zużycie minimalne *402 zużcie ok. 30% *124 zużycie ok. 10% *452 zuzycie ok. 5% *63 zużycie ok. 25% Paznokcie: Lakiery Revlon perfumerie w kolorach: -Bordeaux -China flower -orange bossom -wild violets Zużycie max 20% Pielęgnacja: - ELKO Połowa mydełka naturalnego ręcznie robionego nagietkowego. Nigdy nie moczona! -Mydło marsylskie z olejem palmowym, ogromna kostka 300g. nowe -Dudu osun mydło 150 g. nowe Zapraszam Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2016-07-10 o 21:59 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię w maju :) Minerały, inna kolorówka, mydełka i inne :)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Neauty Golden Light masz matujący czy kryjący? Ew. znalazłabyś za niego coś u mnie?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Może znalazłabyś coś u mnie za cienie Kiko i mydełka?
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Hej, znajdIesz cos u mnie za mydelka?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Tak, róż Bellapierre jest sypki
![]() Co do kryjącego Neauty - w Twoim poprzednim wątku widziałam, że masz taki podkład ale nie w oryginalnym opakowaniu, a odsypkę. To ten sam czy inny(tj w słoiku Neauty) ?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc cos u mnie za mydełka oraz róż?
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
coś za mydełka?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=878906 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.